12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024
Google search engine
Home ВСИЧКИ НОВИНИ Видео: Мая Манолова, БХК, Меглена Кунева и “Анимус” – заедно на избори,...

Видео: Мая Манолова, БХК, Меглена Кунева и “Анимус” – заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на “Джендър” идеологията в училищата

296
1

След края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях.

На първо място в класацията – непобедим, недостижим е Валери Симеонов, който според мен демонстрира изключителна арогантност и ни демонстрира политически хамелеонизъм и противоречие на думи и дела на ново – по сериозно ниво…

Продължаваме и с Америка за България, падрон – “Да, България” (европейските порно-“ценности”), гроб, пардон – ГЕРБ, БКП, пардон – БСП и останалите производни на първата…

И чалгата, пардон – Слави. И хазартът (комара) си има партия, така, че циркът е пълен…

Запишете се за известия от сайта, защото ще е интересно…

Мая Манолова , Фандълова и Анимус – ръка за ръка в отнеманията на деца и в покарването на “Джендър” идеологията в училищата….

МАЯ МАНОЛОВА – Поредната лъжа, поредното поставено лице на либералите и психо-десните, поредният лъжец, готов на всяка цена да се добере до властта !

Но най-показателното е в това видео!  Нейните кандидати от ДБГ на Меглена Кунева, която докара най-бруталните промени в образованието по времето на кабинета “Борисов 2” , са рамо до рамо с Български Хелзинкси Комитет ( БХК), които издигнаха убиецът Джок Полфрийман за Човек на Годината !

Във видеото виждате основателят на БХК – издиганатият от Сорос за съдия в Страсбург – адвокат Йонко Грозев, рамо до рамо с хора от основните листи на Маяма и “Изправи се”!

Защо смятам, че ДБГ се вля в “Изправи се.бг” ли? Ето защо !

Живко Табаков от „Движение България на гражданите“ е вероятният водач на листата на предизборна коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“ за Бургаска област. Това съобщи лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Мая манолова видео: мая манолова, бхк, меглена кунева и "анимус" - заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на "джендър" идеологията в училищата press manolova burgas мая манолова след края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях. Петър низамов мая маноловаМая манолова видео: мая манолова, бхк, меглена кунева и "анимус" - заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на "джендър" идеологията в училищата екранна снимка 128 1 мая манолова след края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях. Петър низамов мая манолова

И само 2 дни след големия национален и международен протест, на 09.09.2019г. срещу Стратегията за детето 2019-2030г. – спряна за сега, когато Мая Манолова се изживяваше като подкрепяща родителите срещу отровната стратегия, бе проведена среща по повод: “Превенция на насилието над деца”, организирана от сдружение „Дете и пространство“ като част от националната платформа срещу насилието над деца – обединение „Детство без насилие“. След лек преглед на сайта на организаторите се натъкнах на интересни неща – обичайните заподозрени Анимус и П.У.Л.С, М.Манолова, Й. Фандъкова и т.н. Забележете обхвата по места в цялата страна и вече проведените събития в София и Перник. Благоевград, Кърджали и Хасково и те да са нащрек. Обърнете внимание и на медийните партньори…. Хората не спят, а действат за постигане на целите си, подкрепени с международно финансиране.

За повече НАТИСНИ ТУК

Май манолова и джендърите

Регионалната конференция на високо равнище „Интелигентни инвестиции в стратегии и партньорства за предотвратяване и справяне с насилието над деца“ се организира от Министерството на труда и социалната политика, Държавната агенция за закрила на детето, УНИЦЕФ, Световната здравна организация (СЗО), Child Protection Hub, подкрепян от Terre des Hommes и Обединение „Детство без насилие“- България. В регионалната конференция ще вземат участие над 140 експерти и представители на държавни институции от 10 държави от региона, както и авторитетни академични преподаватели от САЩ, Обединеното кралство, България.

Ще бъде обсъдено какви мерки за преодоляване на насилието съществуват в глобален мащаб и какви действия предприемат страните в Източна и Югоизточна Европа за решаването на проблема / а той е, че не сме съгласни да приемем “Джендър”идеологията/. Основният акцент ще и обменът на знания и добър и работещ опит.

/Например Норвежкия опит/

Кои са INSPIRE

Осъзнавайки дългосрочните последици на насилието за децата, техните родите и цялото общество, СЗО, УНИЦЕФ и други международни организации и партньори разработиха инструмент, базиран на научни доказателства и добри практики за това какво работи за предотвратяване и реагиране на насилието срещу деца и млади хора. INSPIRE е насочен към всички – от правителствата до родителите и от гражданското общество до частния сектор. Всяка държава може да се възползва от INSPIRE, ако той се прилага посредством национална програма за действие, в която активно участват всички страни – правителството, гражданското общество, родителите, децата и младите хора, медиите, бизнесът. На всеобхватния феномен „насилие над деца и млади хора“ може да бъде намерено решение, само ако има конструктивен диалог и общи действия от страна на всички.

Глобално партньорство за прекратяване на насилието над деца

През юли 2016 г. Генералният секретар на ООН основа Глобалното партньорство за прекратяване на насилието срещу деца и свързания с него фонд. Партньорството обединява всички – правителства, агенции на ООН, международни организации, родители, гражданското общество, религиозни групи, частния сектор, изследователи, учени и самите деца. Неговата единствена цел е да се сложи край на насилието срещу всички деца. Всяка държава може да се присъедини към Партньорството, като участието осигурява достъп до много ресурси (включително и финансови) и конкретни тествани и работещи решения.

Който не вярва на връзката на Мая Манолова с новрежките грантове, да прочете и чуе това:

“Българският обществен защитник събра в София детският омбудсман на Норвегия и фондацията на авторката на Хари Потър Джоан Роулинг на форум за правата на децата.
Това е част от заключителен форум по проекта “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата”, реализиран в партньорство с УНИЦЕФ – Норвегия и УНИЦЕФ – България. Този проект отдавна излезе извън формалните рамки, сподели пред гостите Мая Манолова.

“Този проект създаде много приятелства и много партньорства”, подчерта тя. Амбицията ѝ е да има респект към правата на българските деца. Правата на децата в България се нарушават ежедневно, недоволен е общественият защитник. Институциите трябва да чуват децата, иска Манолова.

Годината е 2017-та, а Манолова иска институциите да “чуват децата”, а може би да ги противопоставят на родителите им по-точно! Цялата статия

ПРОЧЕТИ КАТО НАТИСНЕШ ТУК!

Маяма събра в София детският омбудсман на Норвегия и фондацията на авторката на Хари Потър Джоан Роулинг на форум за правата на децата.

“Това е част от заключителен форум по проекта “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата”, реализиран в партньорство с УНИЦЕФ – Норвегия и УНИЦЕФ – България. Този проект отдавна излезе извън формалните рамки, сподели пред гостите Мая Манолова.

 

Норвежкият омбудсман Ан Линдбоу сподели впечатлението си от родната инициатива за защита правата на децата. Често се оказва, че сме силни на хартия, подчерта тя и похвали Манолова за усилията. А проблемите пред децата са насилието физическо и психическо. Много е важно да се следи как се спазват правата на децата.

На конференцията присъстваха освен детският омбудсман на Кралство Норвегия Ан Линдбоу, но и представителят на УНИЦЕФ за България Мария Хесус Конде, Ивар Стокерайт – директор в УНИЦЕФ – Норвегия, доц. д-р Велина Тодорова – член на Комитета по правата на детето на ООН, както и представители на държавни институции и неправителствени организации, работещи в областта на детските права.

Чрез двустранния проект бяха обменени опит и добри практики между България и Кралство Норвегия – първата държава, учредила самостоятелен омбудсман за децата, който от създаването си през 1981 г. до момента се е утвърдил като модел за независимо наблюдение на правата на децата и изслушване на тяхното мнение.

В рамките на инициативата омбудсманът Мая Манолова реализира поредица от събития и форуми, посветени на децата. Сред тях е и новата Национална кампания “Нашето дете”, насочена към популяризиране на детските права и институцията на омбудсмана сред подрастващите, като техен защитник и пазител. Беше подписан Протокол за взаимодействие и партньорство в интерес на българските деца между Омбудсмана и българския клон на фондация “Лумос”.

Проектът “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата” се осъществи с подкрепата на Фонда за двустранни отношения на национално ниво по Финансовия механизъм на ЕИП и Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г. в сътрудничество с Детския фонд на ООН /УНИЦЕФ/.

Previous articleДецата на починалите родители от КОВИД в Карнобат не трябва да остават в ръцете на държавата
Next articleЗА МЕН НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И КАПКА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ БОРИСОВ СТОИ ЗАД ПОКУШЕНИЕТО С 8 КУРШУМА СРЕЩУ МЕН – ПЕТЪР НИЗАМОВ
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“Собственик и администратор на PetarNizamov.com :Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ЕИК/Булстат : 205028308Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18Имейл: [email protected]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here