АФРИКАНСКИ И АРАБСКИ МИГРАНТИ ИЗНАСИЛИХА ШВЕДКА, МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА! В АПАРТАМЕНТА НА МИГРАНТИТЕ СА БИЛИ АНАЛИЗИРАНИ 42 ВИДА СЕМЕННА ТЕЧНОСТ.

299
0

Migrant-iznasilvachАфрикански и арабски мигранти изнасилиха шведка, майка на две деца! Поне 9 от извергите са я насилвали!!!

БРУТАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ РАЗТЪРСИ ЗАСПАЛА ШВЕЦИЯ! АФРИКАНСКИ МИГРАНТИ ИЗНАСИЛИХА ГРУПОВО МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА

Майката на две деца беше брутално изнасилена, под радостни звуци и смях, в бежански лагер, намиращ се в Смоланд. Жената все още е почти апатична след това, което й се е случило. Твърди, че още чувства „нещо заклещено в гениталиите си“.  Вчера прокуратурата представи като доказателства проби от семенна течност на 9 от обвиняемите. Някои от тях открито защитават гнусните си действия срещу жената.

„Тя е скапана курва“, заяви 25-годишният Бахадури Рафи, който работи като преводач за шведските власти в лагера.

Според прокурора Гунар Бродир, в апартамента на мигрантите са били анализирани 42 проби на петна от семенна течност. В ректума на жертвата и по храносмилателната система е била открита семенната течност на 4-ма от обвиняемите. Общо 9 са участвали в престъплението.

Освен, че е била садистично изнасилена от африканските мигранти, жертвата е била и близо до смъртта, тъй като по време на акта дихателните й пътища са били запушени, заяви съдебната служителка Шарлоте Бокелунд.

По време на заседанието на потърпевшата й се наложило да излиза два пъти, за да повръща.

Това не е прецедент, а един от хилядите случаи

Нашият сайт пише за тези неща от близо 8 месеца. Важно е обществото да знае, че в Европа са поканени хора, които очевидно не бягат от войни, а идват за да сеят хаос и разруха.  И докато клетите мигранти изнасилват и убиват, елита на континента ни продължава да ги насърчава, а в същото време да порицава всеки, който иска да защити семейството, културата и достойнството си.

 

https://www.youtube.com/watch?v=m_EB24EEuZo

Ако управляващите ЕС и страните в него, не се усетят докато все още е време, народите на Европа ще вземат нещата в ръцете си!

На снимката: Бахадури Рафи, който е преводач в мигрантския център в Смоланд, и един от изнасилвачите

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !