Home За мен – Петър Низамов Свободна Европа Дейност на “Свободна Европа”

Дейност на “Свободна Европа”

Свободна европа дейност на "свободна европа" 34673613 2072452879696072 8684634527772966912 n свободна европа сдружението започва като неформална организация , наречена "цивилни отряди за защита на жените и вярата", като дейността и е по повод изнасилванията на европейки на нова година 2015 срещу 2016г. , след като през 2018г. Става част от общо-европейското сдружение "европейски щит" , се регистрира като благотворително дружество "свободна европа" петър низамов свободна европа

Сдружението започва като неформална организация , наречена “Цивилни отряди за защита на жените и вярата”, като дейността и е по повод изнасилванията на европейки на Нова Година 2015 срещу 2016г., след като през 2018г. става част от общо-европейското сдружение “Европейски щит” , се регистрира като благотворително дружество “Свободна Европа”

Започва  с протести в Бургас и страната срещу нелегалната миграция и полицейския чадър над каналджиите.

ПРОДЪЛЖИХМЕ С ГРАЖДАНСКИ АКЦИИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ГРАНИЦАТА

И СИ НАВЛЯКОХМЕ НЕПРИЯТНОСТИ

ПОСЛЕ БЯХМЕ ЗАБЕЛЯЗАНИ ОТ ЗАПАДНО-ЕВРОПЕЙСКИ ПАТРИОТИ, С КОИТО НАПРАВИХМЕ ОБЩА ОРГАНИЗАЦИЯ “ЕВРОПЕЙСКИ ЩИТ”

СЛЕДВАХА ОЩЕ МНОЖЕСТВО ПРОТЕСТИ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ НАС В СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КОЕТО ПРИНУДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА “ИЗЧИСТИ” ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ , КОЙТО СЕ БЕШЕ ПРЕВЪРНАЛ В “МАЛКИЯ БЕЙРУТ”.

ПРЕД ЛАГЕРА НА МИГРАНТИТЕ В ХАРМАНЛИ СЛЕД БУНТА ИМ , ПЕТЪР НИЗАМОВ ИЗГОНИ БОЙКО БОРИСОВ ОТ ПРОТЕСТА ДОКАТО ПОСЛЕДНИЯ ДАВАШЕ ИНТЕРВЮ.

ОРГАНИЗАЦИЯТА БЕШЕ РЕГИСТРИРАНА КАТО “СВОБОДНА ЕВРОПА” И СЕ ПРЕНАСОЧИ КЪМ РАЗКРИВАНЕ НА КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ ЧРЕЗ РАЗСЛЕДВАНИЯ.