ФИЗИОЛОГИЯ И ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА

ФИЗИОЛОГИЯ И ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА

Петър Низамов

Много често преподавателите и научните Ви ръководители Ви препоръчват да използвате научна литератураНо какво представлява научната литература?

В този сайт можете да намерите моите научни трудове в областта на СПОРТНАТА ПОДГОТОВКА, ОБЩАТА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА, ФИЗИОЛОГИЯТА, ДИЕТОЛОГИЯТА, ЕНДОКРИНОЛОГИЯТА И ТРЕНИРОВЪЧНИ РЕЖИМИ.

Ако желаете , ХАРЕСАЙТЕ нашата страница

Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar Nizamov , като натиснете ТУК .

Или се присъединете към нашата фейбук група „Диети, Добавки, Кръгови тренировки, кросфит, бокс и ММА“ от ТУК.

 

ОСНОВНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА КРЪГОВАТА ТРЕНИРОВКА
 
Кръгови тренировки
 
Ако някога сте участвали в кросфит занимание или тренировъчен лагер (т.нар. „бууткемп”), значи сте запознати с кръговите тренировки. Типичната кръгова тренировка се състои от поне четири до максимум СТО упражнения на кръг . Тъй като обичайно включва дъмбели или щанга, се приема за силова тренировка. Кардио уредите рядко присъстват.
 
Водещата цел е последователно да изпълните бързо без почивка всички упражнения с възможно най-добра техника. Това е един кръг. Може или да изпълните определен брой кръгове, или да изпълните възможно най-много кръгове за определен период, например 20 минути. Това може и да не Ви звучи като дълго време, но си представете как скачате от упражнение на упражнение, като объщане със 100 кг щанга, лежанка, мъртва тяга с тежко, щангистко изхвъляне, клек, клек и скок, изтласкване прав с подклек и т.н., без почивка. Само мисълта за това може да Ви изпоти.
 
Отделно всяко упражнение в рамките на кръга също може да се изпълни за определено време или определен брой повторения. Ако изберете първия вариант, то идеята е да изпълните колкото можете повторения за, да речем, 30 секунди, след което веднага да преминете към второто упражнение за още 30 секунди и т.н.
 
Ако желаете, АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE – „Кръгови тренировки-Петър Низамов“ на :
 
https://www.youtube.com/channel/UCG_WGusrwyi1FDUIIDanAwQ
 
Харесайте ни във фейсбук :
 
https://www.facebook.com/CircleTraining.PetarNizamov
 
Присъединете се в нашата ФейсБук Група:
 
https://www.facebook.com/groups/PetarNizamov/
 
Последвайте ни в Инстаграм :
 
https://www.instagram.com/circuit_training_petar_nizamov/
 
Последвайте ни в Туитър :
 
https://twitter.com/NizamovWorkOut
 
Имейл :
 
 
Петър Низамов – личен профил във ФБ :
 
https://www.facebook.com/PetarKonstantinovNizamov
 
Петър Низамов – страница във ФБ :
 
https://www.facebook.com/PetarNizamovNews/
 
Канал във VBOX7 :
 
https://www.vbox7.com/user:d6264976b6

Това е страницата на вашите права.
Тук ще намерите нормативната уредба и съдебната практика по наказателни дела и гражданския иск в наказателното производство.
Най-важните закони, кодекси, съдебна практика на ВС и ВКС, тълкувателна практика на ВС, ВКС и ВАС, практика на Европейският съд по правата на човека по прилагането на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи.