СОРОС И КАК СПЕКУЛАНТЪТ УСПЯ ДА СЪБОРИ БРИТАНСКАТА ЛИРА И ДА ОГРАБИ АНГЛИЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ПРЕЗ 1992г.

174
0
Въпреки, че не съм антиваксър и вярвам в КОВИД и се шегувам, че Бил Гейтс щял да ни чипира, този долу си е реален ЗЛОДЕЙ! Това, което пиша не е конспирация, а факти!
Джорж Сорос- собственик на фондация “Отворено Общество” …
Лично сме се сблъсквали с неговите български протежета по делата за връщане на отнетите деца, които все настояват децата да бъдат взети от родителите…
Ето какво са писали те за себе си, заедно с моят превод, подкрепен с факти.
Институт Отворено общество – София е неправителственa организация за осъществяване на дейност в обществена полза (полза на крайния психо-либерализъм, защото основно подпомага малцинствата, с което създава социално напрежение поради неравенството, което се получава. ), която отстоява ценностите на отвореното общество в България (каквото и да означава това,а ако отстоява някакви ценности, то те със сигурност не са на нестното население в България) и подпомага интеграцията на страната към Европейския съюз (т.е. да приемем всичките им извращения на презадоволеността, но без да се намесваме във високо печелившите сектори на икономиката). Институтът е учреден през 1990 година с дарение от г-н Джордж Сорос. (ФАКТ, а не конспирация)
Институт Отворено общество – София отстоява следната мисия и цели:
Насърчава, развива и поддържа ценностите, нагласите и практиките на отвореното общество в България. (Каквото и да означава това абстрактно понятие “отворено общество”)
Подпомага демократизацията във всички сфери на обществено-политическия живот в процеса на изграждане на механизмите и структурите на гражданското общество. (Т.е. се създават антиподи на съществуващото до момента гражданско общество, за да се създаде антагонизъм и нестабилност в социалния мир)
Работи за разширяването и гарантирането на неприкосновеността на гражданските свободи и за спазването на основните човешки права. (Тук са забравили да споменат, че работят само в ползва на особено тежките престъпници – не е тайна, че финансираното от ОО – Хелзинкски комитет (БХК) е поело безплатно делата на всички доживотно осъдени изключително опасни рецидивисти в Страсбург срещу държавата, в резултат, на което не само ги храним до края на окаяния им животец, ами имплащаме обезщетения, с които те могат да се и поглезят.)
Подпомага укрепването на институциите на гражданския сектор. (Ако да водиш непрекъснати постоянни дела само за несъществените проблеми, зщаото съществените не се засягат, срещу държавата за щяло и нещяло е да я укрепваш, ок. Така да бъде… 😃 )
Работи за засилване на гражданското участие и защитата на обществения интерес при формирането на публични политики.
(Реалността, обаче е, че обществото постоянно протестира срещу тези поети от тях в “обществен интерес” политики…)
Стимулира разгръщането на публичния дебат по ключови за България проблеми.
(Да, говори само гей-паради, за хора с обратна ориентация, за мигранти и ни внушава как трябва да ги приемем, въпреки безчинстават им докато техните бенефициенти от БХК ще ги защитават при всяко тяхно издевателство.)
Подпомага интеграцията на България в Европейския съюз и работи за укрепване на регионалното сътрудничество.
(Демек работи да се съгласим и да признаем измисления от Сталин, Г. Димитров и Тито “македонски” език.)
Но Сорос и Отворено общество си имат и реална история:
СРИВАНЕТО НА БРИТАНСКАТА ЛИРА ПРЕЗ 1992-3г.
Борсовите закони диктуват, че ако спечелиш много, някой друг е загубил много. В случая Сорос и останалите спекуланти печелят на гърба на английските данъкоплатци. Според изчисления на британската хазна, публикувани през 1997 година, загубите от „Черната сряда“ се равняват на 3,4 милиарда британски лири.
Финансистът философ
По това време Джордж Сорос е на 62 години, стои начело на създадения от него Quantum Fund и е вече доста богат. За него, а и за всеки добър инвеститор не е тайна, че британския паунд е надценен. Европейският валутен механизъм не изглежда стабилна система. Няколко фактора допринасят за това:
Вдигането на лихвите в Германия още през 1990 година;
Двойни дефицити в Италия и Великобритания;
Отрицателен вот на датчаните по Маастрихтския договор през 1992 година;
Предстоящ референдум във Франция по същия въпрос.
През август 1992 година фондът на Сорос заема позиция на стойност 1,5 милиарда долара, че паундът ще поевтинее. Тогава никой не може да бъде сигурен, че тази позиция ще се окаже печеливша, тъй като пазарът вярва, че каквото и да става, Англия ще продължи да изкупува 1 паунд срещу 2,95 германски марки и курсът ще си остане почти непроменен.
1 милиард за 1 ден
В края на лятото на 1992 година големите инвеститори са убедени, че британският паунд се търгува на изкуствени високи нива и са готови да заложат пари на това, но Централната банка на Англия успешно поддържа фиксирания валутен курс. Това може да продължи дълго – но нещо се случва – Германия разклаща доверието в Англия. Според запознати източници катализатор на събитията, довели до „Черната сряда“, е интервю в „Wall street Journal“ с тогавашния управител на Централната банка на Германия Хелмут Шлесингер от 15 септември. В него е споменато, че според Шлесингер не е изключено валутите на една или няколко държави от Европейският валутен механизъм да се поддадат на натиск преди наближаващия референдум във Франция, тъй като проблемите в системата не са напълно решени въпреки всички взети мерки. Сорос и целият финансов свят тълкуват това като сигнал, че именно британският паунд няма да удържи на натиск. Загубва се доверието в Централната банка на Англия, а то е единственото, което поддържа цената на паунда да не се срути.
Когато статията излиза, колегите на Сорос предлагат постепенно да увеличат залога си от 1,5 милиарда долара срещу британския паунд. Сорос обаче има друг план. Той решава „да хване английската банка за врата“. Именно това негово решение сваля фиксирания режим на английската валута и донася на фирмата му над милиард долара печалба.
Печелившият ход
Джордж Сорос избира да продаде британски паунди „на късо“ за колосалната сума от 10 милиарда долара. Най-просто казано, намираш някого, който ти дава назаем няколко милиарда британски паунда срещу обещанието да му ги върнеш след няколко дни с лихва. Фондът на Сорос си е изградил добра репутация във финансовия свят и няма проблем да вземе такава сума. Щом я взема, той обръща сумата от паунд в германска марка по фиксирания курс от приблизително 2,95 марки за паунд. Така той притежава вече марки, а дължи лири.
Какво ще стане, ако цената на паунда се срине спрямо тази на германската марка? Тогава същата сума в германски марки ще се равнява на много повече в британски лири, отколкото Сорос дължи. И като си върне дълга, ще му остане солидна печалба. Какво ще стане, ако цената на паунда скочи спрямо марката? Тогава фондът са Сорос ще загуби страшно много пари. След като обърне германските марки в лири, няма да има достатъчно, за да си върне дълга.
Сорос се сеща, че цената на паунда няма как да се покачи спрямо тази на марката, тъй като британският паунд е фундаментално надценен в момента и в най-лошия случай валутният курс ще си остане същият, а фондът му ще загуби малката сума от лихвите, които дължи върху късата си позиция. Една от най-известните фрази на Джордж Сорос е, че „не е важно дали си прав или грешиш, а колко пари печелиш, когато си прав и колко губиш, когато не си“. Той вижда ситуация, от която може да спечели много, ако е прав и да загуби малко, ако греши и решава да действа бързо и с огромен залог.
Краят на фиксирания режим на паунда
До момента, в който борсите в Лондон отварят на 16 септември 1992 година, американски спекуланти са заложили десетки милиарди долари срещу британския паунд. Валутата е под натиск и не може да задържи фиксирания си курс, ако правителството не се намеси. Правителството се намесва. Целият свят продава британски лири, а правителството ги купува по курс около 2,95 марки за един паунд. Още към 9 часа сутринта финансовият министър докладва на министър-председателя, че нямат достатъчно пари, за да изкупят толкова лири, че да поддържат фиксирания курс.
Единственият друг ход е да вдигнат лихвените нива драстично. Джон Мейджър първоначално отказва. Великобритания е в рецесия. Вдигането на лихвите ще свие допълнително икономиката. Това би било политическо самоубийство. Час и нещо по-късно Мейджър се предава и лихвите са вдигнати от 10 на 12 процента. Само че това няма никакъв ефект върху цената на паунда. Спекулантите продължават да го продават. Лихвите са вдигнати повторно – от 12 на 15 процента. Отново няма отражение върхи цената на паунда. Англия няма алтернатива. Около 7 часа вечерта е свикана пресконференция, на която финансовият министър съобщава, че Англия излиза от Европейския валутен механизъм и валутата й става свободно плаваща. Сорос и останалите спекуланти печелят битката. Цената на британския паунд пада с 15 процента спрямо германската марка и с 25 процента спрямо американския долар.
Активите на Quantum Fund се покачват от 15 милиарда до 19 милиарда долара веднага след като курсът на паунда се освобождава, а няколко месеца по-късно активите на фонда надвишават 22 милиарда долара. Експертите изчисляват, че Сорос печели над 1 милиард долара.
Борсовите закони диктуват, че ако спечелиш много, някой друг е загубил много. В случая Сорос и останалите спекуланти печелят на гърба на английските данъкоплатци. Според изчисления на британската хазна, публикувани през 1997 година, загубите от „Черната сряда“ се равняват на 3,4 милиарда британски лири.
Image may contain: 1 person, closeup
Отворен

*****************************************

 

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика”

Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Daco 1042844 сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г.

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

______

Помощ за страницата и дейността:

PayPal: paypal.me/PetarNizamov     ДАРЕТЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК   [email protected]
UNICREDIT BULBANK AD
7 Sveta Nedelya Sq.
1000 Sofia
Bulgaria
Fax. +3592/988 4636
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
IBAN: BG96UNCR70001521460705
бенефициент : NIZAMOV
___

#ИстинатаБезСтрах

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика“

Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Daco 1042844 сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г.

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Благодарение на Вас истината няма да остане скрита и никой няма да избяга от нея!

КОЙТО ЖЕЛАЕ, МОЖЕ ДА ПОДПОМОГНЕ „Български Юридически комитет“ в Патреон!
До сега сме ВЪРНАЛИ ДЕЦАТА НА МНОГО БЕДНИ , НО ГОДНИ МАЙКИ И БАЩИ СЛЕД КАТО СЪМ ИМ БИЛИ ОТНЕТИ НЕОСНОВАТЕЛНО.

Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. 74627044 2522298671388403 7178304199015268352 o сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г. Подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сорос и как спекулантът успя да събори британската лира и да ограби английските данъкоплатци през 1992г.

Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.
Избягват една опасност като излагат децата на сто други.
Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.
Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.
Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.
Тук и на PetarNizamov.com
можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅
✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата .
✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅
✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.
✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.
✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.
✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.
✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.
✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.
✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.
✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.
✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.
Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !
Петър Низамов
Председател на „Български юридически комитет“
Председател на „Свободна Европа“
Председател на „Evropský štít – Česká republika“
С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov
Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !

ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Previous articleОчакваме решенията на съда за отнетите четири деца от баща във Варна, с които се заехме от БЮК
Next articleВече можете да ме подкрепите като станете мой последовател в Патреон
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here