Серийният изнасилвач Георги Симов – син на известна лекарка.Съседка на изнасилвача Георги Симов: Изкараха с линейка окървавено момиче от дома му

1498
0
%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d1%87-%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%b21
След поредното изнасилване на 33-годишния Георги Симов линейка е прибрала жертвата от дома му. Това разкри негова съседка в предаването “Жените говорят” по ТV7. В студиото стана ясно също, че Георги имал мераци към непълнолетни момичета.

Жената разказа пред камерите, че момичето е било в кръв, качено е в колата на “Бърза помощ” и откарано в болнично заведение. Самият Георги пък бил целият изподран. На мястото имало и полицаи, които отвели с патрулка Симов.

Майката на Георги – специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова от МБАЛ „Черноморска”, призна, че след поредното изнасилване на Бъдни вечер, синът й е плакал много.  Изнасилвачът проронил сълзи и когато се гаврил с момиче в Ямбол преди две години.

“Пенсионер съм,  не съм на работа от две години. Георги не е проявявал агресия към жени. Много пъти съм говорила с него, но явно тук трябва лечение, а не разговори. Той е много умен, а промените при него са в емоционалната сфера. През 2012 г., когато беше задържан в Ямбол той много плака. Ходих на Нова година да го видя, но не ми разрешиха, чух го по телефона. Но много плака, изключително много плака”, разказа още д-р Атанасова. По думите й синът й не разполага с пари, а скъпите вещи, с които позирал за снимките си във Фейсбук, е взел от приятел. “Не е живял в добра материална среда, той е безработен, аз съм пенсионерка. Показването на скъпи вещи, часовници явно е някаква психотична продукция. Георги има брат от втория брак на баща му, зъболекар е и е много добро момче”, подчерта още майката на Симов. Тя признава, че е осъзнала, че Георги страда от психично заболяване преди два месеца. “До тогава си мислех, че състоянието му е периодично и е повлияно от употребата на алкохол”, обясни още д-р Атанасова.

Срещу Георги Симов има образувани три досъдебни производства за изнасилване. Първото е от 2012 г. , второто от края 2013 г., а третото от 2014 г. През февруари е направил неуспешен опит за изнасилване. Георги избирал девойките в дискотеката.

Видна бургаска лекарка се оказа майка на серийния изнасилвач Георги Симов. Специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова от МБАЛ „Черноморска” дори е правила постъпки, за да бъде доказано, че 33-годишният й син е невменяем при едно от многото обвинения срещу него. Поради тази причина Симов бил забелязван често през уикендите в Бургас.

Десетки сигнали за физически издевателства, 3 досъдебни производства за изнасилване са в богатото досие на младия мъж.Изнасилвач симов. Jpg.

И макар лустросаният му външен вид с нищо да не издава, че под него се крие маниак, който тормози, пребива и издевателства сексуално над млади момичета, от полицията разкриха, че става въпрос за опасен сериен престъпник.

До момента срещу Симов за заведени три досъдебни производства за изнасилвания, извършени през 2012 г., 2013 г. и 2014 г. Последният случай е съвсем пресен, от 27 февруари. Тогава Георги прави пореден опит за сексуално престъпление с млада жена в известно нощно заведение в идеалния център на София. След като я издърпва на усамотено място, той започва да се гаври с нея.

Макар да не успява да извърши интимен контакт с жертвата, тъй като на помощ са се притекли случайни очевидци, извергът нанася тежък побой на момичето и побягва, след като я оставя да лежи окървавена на земята. Жената е освидетелствана с рани от душене по врата и с тежък удар по главата.

След като по случая се разшумя, към медиите и органите на реда заваляха десетки сигнали от негови бивши интимни приятелки. Те могат да докажат многобройни травми, които биячът им е нанесъл, като счупвания на ръце и пръсти, извършени от него по време на връзките им.

Към настоящия момент Георги Симов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, наложена от Софийски градски съд на заседание от 7 март, в следствие на престъплението от 27 февруари. Макар да е в ареста, близките на жертвите са разтревожени, че досега той е бил необезпокоявано на свобода, въпреки досъдебните производства за изнасилване.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here