Home Разкрития

Разкрития

Разкрития на разследванията на Петър Низамов

Ракрития на Петър Низамов! Много малка част от разкритията ни!

Следете нашите теми в развитие !

Разкрития: Петър Низамов показва липсата на ограда на границата и разобличава Валери Симеонов

Разкрития: Доказани лъжи на Валери Симоенов

1. Излъга Асеновградчани, че ще има полицейско управление в циганската махала. Лъжа разкрита от мен ноември месец след проверка на място. Видео.

2. Излъгал е в декларация пред Сметната палата, че притежава доходи, които не съответстват на суперлуксозната кооперация, която строи в Бургас. След проверка на място Ви показваме и самата кооперация на “Човека от Народа”. Гледайте ни !

3. Лъже Народа и се представя за патриот, а наговата партия НФСБ прекарва незаконни мигранти – ислямисти и изнасилвачи. Видео на заловените на магистрала Тракия това лято с нелегални мигранти в кола на НСО хорана Валери Симеонов !

Разкрития:

Какво открих в Чехия !!!
Премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански.

След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело.
След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали.
Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им.

Image may contain: 1 person

Разкрития: Валери Симеонов и лимонките му в Бургас

Разкрития: Правителството Иска Продаде Български Клуб в Прага на 130 години

Правителството Иска Продаде Български Клуб в Прага на 130 години. Петър Низамов И Юлиян Иванов С Яростна Защита
Европейски Щит Защити Българите В Чехия , Но Бойко Настоява Да Продаде Български Клуб На 130 години.
Как държавническото“ Единодушие На ГЕРБ, БСП, ОП И ДПС Може Да Продължи Да Разделя Българите В Чехия”
Преди дни в прага се състоя събитие-протест, блокирало цяла улица в чешката столица. Исканията на събралото се множество Българи, живеещи и работещи в Чешка република беше да не се продава Българския клуб в Прага, който е на 130 години и каквото решение е било взето от правителството на ГЕРБ.
На 15 септември , тази година, преди дни буквално в Прага, Чешка република се проведе протест-шествие срещу опита на ГЕРБ да продадат Българския клуб в Прага, организиран от председателстваната от Петър Низамов и Юлиян Ангелов Иванов – организация “Европейски щит” и Православната общност на Българите в Чешка република.
 
 
Нашето шествие беше подкрепено от Чешки, Словашки и Германски организации !
Крадците от ГЕРБ искат да продадат Българския клуб в Чешка република.
Българите в Чехия искат да имат поне 2 пъти седмично часове, в които да се изучава Български език и народни танци. Вместо това биват прогонени като “нахалници” от клуба. А сградата е обявена тайно за продан. Въпрос на време е да бъде продадена, а парите да потънат в черните каси на ГЕРБ.
Още