Обработват в полицията всички свидетели по делото за свинските опашки ден преди заседанието. Прокурорски произвол и процесуални прецеденти по поръчковото дело.Заплашват брутално свидетелите да си сменят показанията и да натопят Перата.

258
2

Невиждан прокурорски произвол и нечуван до сега прецедент в наказателния процес се оказва поръчаното от кабинета Борисов 2 под давлението и натиска на “право-защитни” организации като БХК , “Приятели на бежанците”, “Америка за България” и другите му спонсорирани от фондациите на Джордж Сорос троянски коне в България, дело за гражданските арести на нелегални мигранти в Странджа срещу Петър Низамов . Това споделят юристи. 

Независимо от международното положително отношение към акциите на българските доброволци, прокуратурата е насочила всичките си остриета и подмолни трикове за да спечели тази несправедлива битка за пари. Може би за да смачка гражданското общество на Низамов, които самият заяви, че организациите му са “антипод на Хелзинския комитет”.

Петър Низамов, председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и станал известен като ловеца на мигранти със свински опашки, също юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) беше поканен като специален гост за изслушване в Прага на 14 февруари 2017г. на международна конференция на патриотичните организации в Европа.

За повече четете тук: УНИКАЛНО ! ПЕТЪР НИЗАМОВ (ЛОВЕЦЪТ НА МИГРАНТИ) СЛАГА НАЧАЛОТО НА ОБЩО-ЕВРОПЕЙСКА ПАТРИОТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО СЛЕД КОНФЕРЕНЦИЯ В ПРАГА. 

След като всичките свидетели бяха разпитани в съдебно заседание и казаха, че Низамов е невинен, че е организирал акциите на границата, защото са получавали информация, че старци са били нападани вечер и обирани от големи групи мигранти.

Така и точно в селото където е извършен ареста от клипа станал известен като “свинските опашки” , с. Евринезово, стар човек е бил нападнат вечер от група от около 40-50 мигранти, които искали храна. Човекът получил инфаркт. Низамов ги инструктирал да не се използва насилие срещу нарушители ако не са нападнати. Тогава трима от мигрантите на клипа нападнали Низамов според всички свидетели по делото заради което били вързани със свински опашки.Става ясно още, че Низамов е звънял на 112, но не е имал обхват. Той обаче имал стройна система за отреагиране и направил веднага връзка с горски служители, които чакали да им се обади за да изпратят патрул от гранична.

Защитеният свидетел, предателят на групата Низамов се оказа , че не е част от “Цивилните отряди за защита на жените и вярата” а е член на Войнски съюз “Васил Левски и БНД “Шипка” , но той се е отказал от показанията си. След това е разпитан още един път като е посочил, че Низамов е невинен.

След което прокурорът е поискал четвърти разпит на защитения прокурорски само и само да мине разпита прясно след заплахите отправени срещу свидетеля за да натопи Низамов.

16838036_1446113258764581_365335997_n

          АДВ. СТОЯНОВ: По отношение на доказателствените искания ние приключихме, обаче аз имам много сериозни възражения по исканията на прокурора. Разбирам, че всяка една от страна може да поиска събирането на каквито иска доказателства, но в дадения случай ще се наложи да разпитваме един на свидетел за четвърти път, при положение, че той е на разположение на следствието от една година. Не може да се разтяга един наказателен процес заради това, че някой иска анонимния свидетел да каже нещо, което той иска каже. Той е разпитван на досъдебното производство, разпитван е и тук два пъти. Много ми е любопитно какво точно трябва да каже анонимния свидетел, защото следващия път аз също мога да разтягам процеса, като се хвана за някоя запетайка, която той е казал. Прокурорът да бъде така любезен да обясни на съда какво точно иска да чуе от анонимния свидетел.

Всъщност благодарение на Низмаов въпросните мигранти са осъдени за престъплението по ч.279 от НК “Незаконно преминаване на границата” на унизително-смешните 3 месеца условно и 100 лв, глоба, която никога няма да платят, …

защото са избягали от лагера, където са настанени и са неоткриваеми като “пострадали” по това дело.

Присъдата на Саид Мохамад Садат,

Джавед Дост

и Абдулах Сафи

Но те няма за какво да се притесняват. “Българската прокуратура” добре защитава техните права в лицето на бияча на бившата си жена Райко Стоянов от РП – М.Търново и другите изпълнители на мократа поръчка – главния прокурор Цацаров и апелативния прокурор на Бургас – Любомир Петров (долу на снимките). Сякаш няма други пострадали в Бургаска област, че всички те толкова са се втренчили да защитават няколко доказани и осъдени престъпници, които след деянието си, са го повторили, защото пак са напуснали страната като незаконно са преминали границата и сега се знае, че са в Австрия по системата “услуга за услуга” след като дадоха показания срещу Низамов.

%d0%b0%d0%bb%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Това е Албена Кръстева- разследващ полицай по делото срещу Низамов и лично заплашва свидетелите по делото. 

%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2

Райко Стоянов – прокурорът, който е пребивал бившата си жена , а Петър защитава жените …

%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2

Горе е съдия Чанко Петков , който не зачете подписката на 10 хиляди българи и европейсци в защита на Низамов и постанови поне 6 месеца домашен арест за Петър , което обаче беше поправено от Окръжен съд, който освободи Низамов след 4 месеца арест.

Той не зачете подписите на правителствените делегации от почти всички страни, подписали се в Прага за освобождаването на Петър Низамов . Долу виждате подписката направена в парламента на чешка република .

13282781_282328305436350_1668979139_o

Долу е благодарственото писмо от Низамов към чешките депутати и делегациите от цяла Европа подписали се в негова защита.

%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%be-%d1%81-%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8

Това са Любомир Петров – апелативен прокурор на Бургас и Цацаров, главния прокурор, който не е повдигнал обвинение спечелено в съда срещу политиците грабили и ограбващи България.

Всъщност техните свидетелски показния са незаконни, защото не е била установена самоличността на афганистанците преди да бъдат разпитани.

Те не са казали датата си на раждане с предтекст, че в Афганистан не се празнували рождени дни, съдията , който постави Низамов под домашен арест записа, че и тримата са родени… на НОВА ГОДИНА – 1.1 …!!!

Показнията на мигарнтите съществено си противоречат.

В делото срещу тях за незаконното и преминаване на границата са посочили, че са влезли в България на същия ден на ареста, а в делото срещу Низамов, че са влезли 3 дена предварително. Мотивите на присъдите им, които се ползват със сила на присъдено нещо (СПН) противоречат на уличаващите Низамов техни показания, които са изготвени и в условията на абсолютни и изключително груби процесуални нарушения довеели направо до ликвидирането на правото на защита на Низамов по делото.

Грозното в цялата случка е, че продажната прокуратура не се отказва да изпълни поръчката до край и дори играе много мръсно.

Всички юристи знаят какво означава правилото “нон бис ин идем” или както е регламентирано в НПК чл. 24, ал.1 т.9 “Не се образува наказателно производство, а образуваното се прекратява, когато спрямо същото лице за същото престъпление има незавършено наказателно производство, влязла в сила присъда, постановление или влязло в сила определение или разпореждане за прекратяване на делото;”

Независимо от това същият прокурор като за делото срещу Перата , Райко Стоянов и същия разследващ полицай Албена Кръстева, която между впрочем беше и дознател и по делото за убийството на Красивата Валя, което отиде до кривата круша след като се разбра , че извършителят е полицаи и близък на Кръстева. Те сега са започнали ново разследване и разпитват същите свидетели успоредно с разпитите в съда. Привикани са И.П. М.М. , К.К. и останалите, но без Петър Низамов. Делото се води в тайна от него.

В момента имаме две дела за “свинските опашки” за едно и също нещо  и свидетелите, които не дават “правилните” показния в съда се привиквани по “другото” дело.

Един от тях е бил заплашен, че няма да може да си намери място в Бургас ако не натопи Перата, на друг са заплашвани родителите му за да му въздействат за същото.Трети се пуска на национално издирване и бива задържан от баретите за да бъде респектиран.

Долу са призовките към свидтелите по някакво си дело № 32/2017г. по описа на ОД на МВР-Бургас.. След като е бил привикан на 28.02.2017г. и заплашен е получил нова призовка за 06.03.2017г. Долу са призовките:

Въпросът е следният.

След като има дело за свинските опашки в съда, защо се заплашват свидетелите, които предстоят да дадат показания по делото в друго дело.

Защо всички свидетели, които следва да дадат показания в съда на 7 март по делото срещу Низамов са привикани ден преди това на 6 март в полицията на обработка ???

%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%be%d1%81-%d0%b2%d1%82%d0%bf%d1%80%d0%b0-%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%ba

Защо свидетелите ще бъдат разпитвани предния ден преди следващото съдебно заседание срещу Низамов на 07.03.2017г.

Всичко това си има своята законова регламентация в НК, която в нормална държава би довела до ефективни присъди на Албена Кръстева като разследващ орган по делто.

Престъпления против правосъдието

Чл. 287.Длъжностно лице, което при или по повод изпълнение на службата си, само или чрез другиго, извърши противозаконни принудителни действия спрямо обвиняем, свидетел или вещо лице, за да изтръгне признание, показание, заключение или информация от него, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7.

Както казаха по “Господари на ефира” , следва да бъде изградена прокуратура на прокуратурата, защото това престъпление няма кой да ги разследва, защото прокурор сам няма да се разследва и както знаем прокурор, прокурору око не вади.

Докато беше под домашен арест беше направена подписка в защита на Низамов, която събра на 10 000 подписа за две седмици, но не беше уважена от съда …Както пише Низамов на 19 юни в личния си профил във фейсбук:

Подписката , която беше направена за 2 седмици със събрани 10 000 подписа само за този кратък период .
Обаче според съда, задържането на доказани престъпници (с оглед вече влезлите им в сила осъдителни присъди за незаконно преминаване на границата)
Е С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ….защото задържаните престъпници били трима.
Между другото отпадна лъжата и вече никой не се осмелява да твърди , че са били грабени , че някой е искал да им вземе нещо и че съм бил осъждан. Просто никой не го твърди от “пострадалите” , а за реабилитацията има вече влязъл в сила съдебен акт.
Причината за задържането ми е моят призив : “Бойко Борисов е предател и Народът трябва да го обеси” в интервю пред журналиста М.Карбовски дадено месец преди задържането на мигрантите и клипа със “свинските опашки”.

Адвокат Мартин Пеев беше направил анкета, която се вижда по-долу.

%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b0

%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf%d1%81%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8

Подписката в подкрепа на петър низамов<br />събра 10 000 подписа само за 2 седмици!Това е подписката направена за 2 седмици без финанси, която съдия Чанко Петков от Малко Търново отхвърли .

Очевидно да заловиш престъпници е най-тежкото престъпление , което някой е извършвал скоро в Бургаска област и за това така се е задействало държавното обвинение. Уви, не е така.

Причината за тази липса на логика в действителността  е … пари. Пари, пари, пари…

ФОНДАЦИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА ДЖОРДЖ СОРОС КАТО ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО И АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ СА ДАЛИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ЕВРО САМО МИНАЛАТА ГОДИНА НА АСОЦИАЦИЯТА НА ПРОКУРОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ И ДИКТУВАТ ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ .

Image result for америка за българия грантове

Related imageТе Image result for америка за българия грантовеRelated imageдиктуват това поведение на право-защитните и право-охранителните органи – да не повдигат обвинения или да налагат леки наказания на извършители от ромски произход, от малцинствата, а престъплението „незаконно преминаване на границата“ въобще да не се прилага в правния мир щом извършител е мигрант от Средна Азия или Африка.

Related image

Национална служба „Полиция” има безсрочен договор с БХК! Защо?

Национална служба „полиция” има безсрочен договор с бхк! Защо?

ИМЕННО ПОД ДИКТОВКАТА НА БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СПОНСОРИРАНИТЕ ОТ НЕЯ С МИЛИОНИ ЕВРА ВСЯКА ГОДИНА ВОДЕЩИ ЖУРНАЛИСТИ, МЕДИИ, ПОЛИТИЦИ , ПРОКУРАТУРА И СЪДИИ БЯХА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯТА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗАЩОТО Е ЗАЛОВИЛ „НЕЛЕГАЛНО“ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА.

Да напомним, че той беше 4 месеца под домашен арест и все още е подсъдим за едно такова измислено обвинение .. просто защото застрашава бизнеса и пречи на политиката им на геноцид на европейските народи.

В СЪЩОТО ВРЕМЕ, ПРОКУРОР РАЙКО СТОЯНОВ, КОЙТО Е ЕДИНСТВЕН ПРОКУРОР В ПРОКУРАТУРАТА В ПОГРАНИЧНИЯ ГРАД МАЛКО ТЪРНОВО- НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА. ИМЕННО ПРОКУРОРА, КОЙТО ПОИСКА АРЕСТ И ВСЕ ОЩЕ НАСТОЯВА ЗА ЗАТВОР НА ПЕРАТА.

ТА ТОЙ НЕ Е ИСКАЛ НИТО ВЕДНЪЖ ЗАДЪРЖАНЕ ПОНЕ И НА ЕДИН ОТ 500-ТЕ ХИЛЯДИ ПОНЕ НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА КОМПЕТЕНТНОСТ НА ПРОКУРАТУРАТА , НА КОЯТО Е ЕДИНСТВЕН ПРОКУРОР. 

Image result for райко стоянов прокурор

Полша узакони доброволческите отряди за отбрана и ги включи в армията

Ето кой е Низамов : ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОГРАБВАЩИ БЪЛГАРИЯ И ПРИЯТЕЛ НА ОНЕПРАВДАНИТЕ :

С децата на даниела. Png

2 COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !