Настоящото положение на Българо-Турската граница е чрезвичайно и за това СПЕШНО
организацията Цивилни отряди за защита на жените и вярата, прочули се с арести на незаконни мигранти по границата , Набират още доброволци за отряд
„Бранител на родната граница“
Ще се работи във връзка и в услуга на гранична полиция, които от няколко дни изнемогват срещу пуснатите от Ердоган милионни пълчища незаконни мигранти от Шри Ланка, Иран, Пакистан, Афганистан, Египет и т.н. , а не бежанци от Сирия.

Правителството Иска Продаде Български Клуб в Прага на 130 години. Петър Низамов И Юлиян Иванов С Яростна Защита
Европейски Щит Защити Българите В Чехия , Но Бойко Настоява Да Продаде Български Клуб На 130 години.
Как държавническото“ Единодушие На ГЕРБ, БСП, ОП И ДПС Може Да Продължи Да Разделя Българите В Чехия“
Преди дни в прага се състоя събитие-протест, блокирало цяла улица в чешката столица. Исканията на събралото се множество Българи, живеещи и работещи в Чешка република беше да не се продава Българския клуб в Прага, който е на 130 години и каквото решение е било взето от правителството на ГЕРБ.
На 15 септември , тази година, преди дни буквално в Прага, Чешка република се проведе протест-шествие срещу опита на ГЕРБ да продадат Българския клуб в Прага, организиран от председателстваната от Петър Низамов и Юлиян Ангелов Иванов – организация „Европейски щит“ и Православната общност на Българите в Чешка република.
 
https://youtu.be/ppopualLgCc
 
Нашето шествие беше подкрепено от Чешки, Словашки и Германски организации !
Крадците от ГЕРБ искат да продадат Българския клуб в Чешка република.
Българите в Чехия искат да имат поне 2 пъти седмично часове, в които да се изучава Български език и народни танци. Вместо това биват прогонени като „нахалници“ от клуба. А сградата е обявена тайно за продан. Въпрос на време е да бъде продадена, а парите да потънат в черните каси на ГЕРБ.
 
https://balgarianovinite.com/2018/09/17/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%89%D0%B8%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%85/
 
balgarianovinite.com/2018/09/17/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81/
 
В момента правим инициативен комитет за създаване на политическо движение. След като запазим името на движението, ще имаме нужда от 500 членове-учредители и 2500 члена на движението.
 
Бланки ЗА ЧЛЕНСТВО могат да СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ ТУК :
https://www.dropbox.com/sh/rnhkjl2h376mkv3/AACx4d54FzX3Fpv2jyVjjrLza?dl=0
Благодаря Ви за подкрепата.
Моля да ни напишете в лично съобщение до страницата ни във фейсбук :
„Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение“
с директна връзка : https://www.facebook.com/PetarNizamov.Political.Movement/ ,
дали членувате в друго политическо движение и дали искате да сте част от нашите структури по места. Веднага след учредяването на движението ще започнем с политически натиск, вкл. и международен за приемане на закон за лустрацията за всички агенти на ДС и закон за съдене за виновниците за ограбването на българския Народ. Нашата борба следва да бъде прехвърлена на политически терен , защото само така можем легално да влияем на процесите. Знаете , че имаше опит да бъда убит , за мен без съмнение – по поръчка на правителството за това действаме много внимателно. В състояние сме и ще защитаваме всеки един от нашите членове .
 
Един за всички, всички за един.
 
Моля , при желание да бъдете наш член, да ни дадете Вашите : име, презиме, фамилия, ЕГН, постоянен адрес ( от личната карта) , номер на лична карта, издадена на (дата) , от МВР – (град).
За момента можем да ви изпратим следните бланки за членство , които при желание от Ваша страна следва да ни върнете попълнени внимателно, защото всяка грешка , означава обявяване на члена за невалиден от съда при регистрацията на движението.
Трябва да ги принтирате, попълните внимателно без грешки във всички полета . Сканирайте попълнените декларации или ги снимайте с телефона и ги изпратете като лично съобщение до страницата Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение ?
Обърнете внимание, че освен № на лична карта следва да се изпише и датата на издаването и , и от коя местна структура на МВР е издадена.
 
ВАЖНО !!! Трябва да са попълнени и трите документа за членство в политическото движение.
 
Личните ви данни са необходими за да се счете членството Ви за валидно съгласно Закона за политическите партии. Ще бъдат използвани единствено за предаване в съда за регистрацията на движението.
Петър Низамов лично е длъжностното лице по събиране, обработка и съхранението на Вашите лични данни и поема цялата отговорност за запазването им.
 

Кой помага на Българите в чужбина? Бойко, прокуратурата или Европейски щит?

Къде беше прокуратурата, когато Бойко накара ДАБЧ да продаде клуба на българите в Прага?

АЛИЛУЯ !!! Точно 6 месеца след като Петър Низамов сигнализира, че Мишо Арабина урежда нелегалните мигранти с лични карти, ДАНС и прокуратурата най-накрая направиха акция.