Кирил Петков и “Продължаваме промяната” използват методите на Бойко Борисов срещу критиците си

269
0

Кирил Петков заедно с протежетата на Валери Симеонов от СЕК, участвали в “Борисов 3” дружески в Коалиция “Продъжваме промяната” – заради тази публикация днес съм привикан в полицията в Бургас с майка ми – на 78 години!

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!???

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!???
Напоследък все повече се замислям, ние така ли сме се родили, или ни облъчват с нещо в България?

“Продължаваме промяната” с Кирил Петков … и ръкопляскания, ставания на крака… Каква промяна продължават? Могат да продължат инфлацията, ако това за тях е промяната.

Надявахме се Бойко да отиде зад решетките. Обещанието, с което се довлякоха всичките в Парламента.
Не само, че не е в затвора, не само, че не бил въобще арестуван, та той няма дори едно обвинение или качество на обвиняемо лице по нито един от казусите, които ни навираха в очите като гръмка сензация, разкритие, шок!
За сравнение, през 2014г. поне осъдиха Цветан Цветанов на първа инстанция на 4 години за незаконното подслушване. После като се върнаха ГЕРБ, логично присъдата падна, но поне имаше нещо “черно на бяло”, а сега – едно голо НИЩО.
Този път, обаче – НИЩО. На геврека дупката!
Мяркат ни се само зализаните им и мутри на безпардонни мазници т.нар. “нови” по телевизията да ни обясняват с огромна усмивка колко умни и красиви били те.
И как да не са усмихнати, тяхнат кошница се плете, а плетачите са глупавият и многострадален народ.
Вие, абстрахирайки се от пропагандата в нета и красивите думи от екраните, УСЕТИХТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРОМЯНА?
Аз – да!
Усетих как спестяванията ми се топят от към покупателна способност.
Усетих как хляба се вдигна с мин. 50%, производствените суровини – дървен м-л – увеличение 200% от цената през Януари, стомана, прокат, чугун, всички метали – 300% ! Строителни материали – увеличение – 150-250% !
И да сте чули тези т.нар.”нови” да говорят какво са предприели срещу кризата и пълзящата нагоре инфлация? НЕ, нали?
Няма и да чуете…
И като някой пита за това, се отговаря с клишета от рода на “Страх тресе кочината”, “Като видят нови и веднага искат да го оплюят”.
Ние сме имунизирани по рождение, не е нужно да се ваксинираме.
Имунизирани сме срещу логическа мисъл, колективистично чувство и далновидност.
Алтернатива – няма, но и с похвали към крадци не постигаме нищо.
Кирил петков румен радев
Констатин бачийски
Кирил петков румен радев
Жоро манев
Кирил петков румен радев
Кирил петков

Направо не за вярване, че уж промяната на Кирил Петков се сдружи с партията на Жоро Манев, която беше дългогодишно протеже на Валери Симеонов и част – първо от “Патриотичния фронт” от Кабинета Борисов 2 и в “Обединени патриоти” при правителството на Борисов 3. На всички и ни е ясно поведението на т.нар. “патриоти”- “сол-та..и” на ГЕРБ, които за това получиха отрицателен вот на предните избори.

Кирил Петков и “Продължаваме промяната” … На тези избори Валери Симеонов и НФСБ не се явяват, или поне не са заявили стабилна кампания. Това се случва за пръв път от десет години.

Никой, а може би и самията Кирил Петков не вярва, че “тежкият милионер” Валери Симеонов просто иска да спести от предизборна кампания, защото такава сума – “бълха го ухапала”.
Може би от НФСБ са вече пределно наясно, че българският избирател е вече изцяло отвратен от Симеонов.
Помните изказването му за майките на деца с увреждания. Но тове е само една от многото фигурки, наредили музайката на образа му пред обществото като безпардонен мръсник.
В този ред на мисли, случайно или не, главният партньор от самото създаване на НФСБ и приятел на Валери Симеонов в Бургас – Жоро Манев, създател, спонсор, баща, бащица и т.н. на партия СЕК (Средна Европейска класа), която беше, както казахме горе – част от “Обединени патриоти” и беше част от министерски съвет при правителството на Борисов 3,
се отказа “уж” от председателското място на СЕК.

Цирк Балкански!

Кирил петков и константин бачийски
Кирил петков и константин бачийски

Отстъпвайки поста си на дългогодишното си протеже – Константин Бачийски, СЕК се опитва да играе пред обществото, че няма общо с това лице, известно в Бургас като меко – казано отрицателен герой.
Като пиша за това се сещам за епизода от “Под Прикритие”, в който Джаро обясняваше на Иво Андонов как всички на улицата трябва да разберат, че той се е пенсионирал и новият бос се казва Иво. Разбира се, като му дообясняваше, че перфектно знае кое колко му носи на месец и да не се пробва да го лъже при отчитането на парите. Та и тази работа е такава.
Лица като Жоро Манев и Валери Симеонов биха отвели “кораба” на дъното на океана, на които и да е избори, която и да е партия.

Кирил Петков залага на компрометираните бивши партньори на Бойко Борисов.

Най-потресаващото е, че тези лица – уж наследниците, а всъщност вероятно марионетки на Георги Манев, са сега съдружници на ПП “Продължаваме промяната”. Т.е. Продължаваме промяната, не с кой да е, ами с партия, зад която, за мен и за всеки, според мен, интелигентен гражданин, стоят Георги Манев и Валери Симеонов. Продължаваме промяната с хора, които вероятно изпълняват безпрекословно заръките на създателя си – Валери Симеонов. Т.е. Продължаваме промяната с Валери Симеонов.

Супер, може ли едно такси до Терминал 1?

Дотук с разсъжденията, надолу са фактите, които сме установявали през годините за Георги Манев, протежетата му и Валери Симеонов, и неговоте протежета.

Факти, на които едва ли е обърнал внимание Кирил Петков. А може би знае много добре и въпреки това е с тях.

Споразумението е вече подписано със СЕК и те вече са част от Коалиция ”Продължаваме Промяната”. Ние изчакахме, не повярвахме на слуховете, защото ни се струваха невероятни, но сега след като е факт, не можем да не информираме обществото за тази, за нас – пълна измама и подмяна.

Поредната злоупотреба с доверието на българския избирател.

Коалиция ”Продължаваме Промяната” на Кирил Петков ще е най-малко от 2 партии – Волт и СЕК

За да не получим упреци, че плюем опонентите на Борисов и че едва ли не, не сме писали срещу ГЕРБ, можете да прочетете на дъното на статията колко разкрития сме правили по отношение на ГЕРБ и Бойко Борисов, и то във време , когато казионните медиите на конюктурата вееха с големите ветрила за да правят вятър на ГЕРБ и Борисов. Многократно сме изказвали мнението, което съвпада с това на огромната част на обществото, че Борисов трябва да бъде разследван ефективно и предаден на съд за множество злоупотреби, докато беше на власт. Нещо, което очаквахме от министъра на МВР от служебните кабинети на Радев – Бойко Рашков, но всичко остана на ниво – речи.

Но какво прави Кирил Петков с коалиционните партньори на ГЕРБ от предния кабинет в Коалиция ”Продължаваме Промяната”?

На 25 Февруари т.г. преди предишните избори СЕК подкрепя ВМРО и влиза в листите им.

На изборите през 2017г. – Партията на Георги Манев се вля в “Обединени патриоти”, които после станаха коалиция с ГЕРБ и образуваха съвместен Министерски съвет (Кабинет/Правителство).

Тогава Партия СЕК се присъедини към Обединени патриоти.

За тях сме писали доста, нашите статии относно тях можете да четете долу:

А на изборите на Европейски парламент през 2019г. застанаха твърдо зад Валери Симеонов, като тяхна кандидатура за евро-депутат и се мотивираха, че има здрави топки и твърд характер.

 

Само ние от ЮСТИЦИЯ.БГ и Български юридически комитет разкрихме още доста в нашата тема за развитие:

За Жоро Манев, Бачийски и СЕК :

Партията на Валери Симеонов – Георги Манев е съдружник на задържания с Митьо Очите – Бенчо Бенчев

Неизпълнени предизборни обещания на Протежетата на Валери и Жоро Манев в Бургас : Безмитната зона в Росенец Бургас

ПРОТЕЖЕТАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЖОРО МАНЕВ В БУРГАС ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА БЕЗМИТНАТА ЗОНА И ЛЕТИЩЕТО В РОСЕНЕЦ

ЗА Валери Симеонов и НФСБ :

 

 

 

 

 

 

 

Previous articleКирил Петков с протежетата на Валери Симеонов от “Борисов 3” в “Продъжваме промяната”
Next articleПетър Низамов – Програмата му като Независим кандидат за Народен представител
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !