ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАГЛОСТ: ОПИТВАТ СЕ ДА ИЗКАРАТ БАЩАТА НА ОТНЕТИТЕ ДЕЦА ОТ ВАРНА ЛУД

374
0
Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress

Човек облагодетелстван от ЗСУ прави експертизи за отнети деца !

Съдържание :

Знаете за случая в Николай Дойнов от Варна, на който отнеха 4-те деца по време на карантината, зщаото подал жалба срещу директорката на “Социално подпомагане” – Аспарухово, Варна.

С този казус пак се зае “Български юридически комитет” с председател Петър Низамов, да върне безплатно децата на родителите им.

В момента се водят дела в съдилищата на Провадия и ВАРНА, срещу неоснователно-отнетите деца.

При едно от делата от БЮК беше поиската експертиза, която “случайно” беше нагласена на вещото лице Александър Чолчовски, който в нещ пише, че едва ли не децата нямали емоционална връзка с биологичните си родители.

Това е една скалъпена лъжа, от лице облагодетелствано от Закона за Социалните услуги. Ще ви кажем защо малко по-надолу.

В експертизата е написано, че едва ли не Николай Дойнов е психопат, параноик, шизофреник и т.н., че децата му едва ли не искали да останат в турските приемни семейства.

Всеки по-долу може да изгледа интервюто на ПЕТЪР НИЗАМОВ  с него, както и видеото от първата им среща след отнемането им и сам да си направи извода дали той е лош баща, а децата му не искат да са при него…

Кой е обаче вещото лице (експерта) – Александър Чолчовски.

В едно от интерютата си , той казва:

Искам да съм максимално полезен на децата и родителите, с които работя Александър Цолчовски e психолог в Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще“ към Фондация „Владиславово“.

А какво намираме в сайта на самата фондация:

В близо двадесетгодишната си дейност Фондация „Владиславово” развива капацитета си и става един най-големите доставчици на социални услуги за възрастни и деца в неравностойно положение в Община Варна.

В рамките на различни проекти фондацията е разработила и управлявала четири проекта по ФАР и над 15 малки проекти, услуги за възрастни и услуги за деца и семейства („Деца на пътя”, „Децата са цветята на земята”, „Спрете детската агресия и насилие”, „Не на дрогата”, „Център за социална рехабилитация и интеграция на деца от малцинствен произход”, Център за обществена подкрепа, „Център за социална рехабилитация и интеграция на деца в неравностойно положение”, „Дневен център за стари хора”, „Ресурсен център за хора в неравностойно положение” и др.).В края на миналата година приключи проект, финансиран от дирекция „Превенции“ по програма Превенция на рисковото поведение на деца и млади хора, насочен към ученици от 5 до 10 клас в различни райони на Варна.

По-голяма част от проектите са финансирани по Социалната програма на Община Варна. При предоставяне на социалните услуги на организацията е оказвана методическа помощ от специалистите на дирекция „Социални дейности и здравно развитие” към община Варна, Агенция за социално подпомагане, Териториалният отдел на Главна дирекция „Контрол по правата на детето” Варна, Отдела за закрила на детето към дирекция „Социално подпомагане” Варна. От 2008 г.

Изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд екранна снимка 1727 изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд човек облагодетелстван от зсу прави експертизи за отнети деца! Петър низамов изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд

 

 

Младежки консултантски център си партнира с училища

Изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд 20170314 102156 изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд човек облагодетелстван от зсу прави експертизи за отнети деца! Петър низамов изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна лудМладежкият информационен консултантски център /МИКЦ/ във Владиславово отвори врати миналата година с финансовата подкрепа на Програмата за младежта 2020 на Министерството на младежта и спорта. Проектът се изпълнява от фондация „Владиславово” в партньорство с администрацията на район „Владислав Варненчик”. За постигнатите от проекта цели разговаряме с Александър Цолчовски, психолог от екипа, реализирал инициативите на центъра.

20170422_132952

-Г-н Цолчовски, с кои основни теми привлякохте вниманието на участниците в проекта?

– Изключително приятно бяхме изненадани от огромния интерес, който проявиха младежите от район „Владислав Варненчик”. Оказа се, че тъй като в района няма друга подобна услуга, потребността от информираност бе водеща в усилията на екипа от МИКЦ Район „Владислав Варненчик”. Сред основните теми бяха гражданските права, форми на гражданска активност, организиране на младежки инициативи и кампании. В организираните от екипа тренинги се фокусирахме върху механизма на конфликтите, вземане на решения и умения за разрешаване на конфликти, преодоляване на конфликти в училищна и обществена среда.

 

Виждате как си подават топката, как експерт, който работи и на щатна длъжност във фондация, която самата си признава, че е финансирана от Отдела за закрила на детето към дирекция „Социално подпомагане” Варна от 2008 г., се очаква да издаде заключение, което да е в ущърб на социалните, които отнеха децата на Николай Дойнов.

Интервю с бащата с отнетите четири деца по време на карантината от Варна !

 

Преди седмица бяха поредните съдебни заседания за две от отнетите деца на Николай Дойнов от Варна – близначките Симона и Никол, които преди няколко месеца бяха настанени в приемно семейство и чийто казус се заехме от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

При напълно обзаведено и ремонтирано жилище социалните твърдят, че бащата нямал условия да ги отглежда и нямал капацитет. Този човек е отгледал две пълнолетни дъщери и един син, но според социалните няма родителски качества да отгледа трите си малолетни деца. Този човек е на 70 години и е много поддържан, чист и продължава да работи. Бих искал да изглеждам като него на тази възраст, но други хора не могат да видят разликата. Предстои ни оценка на родителския капацитет от вещи лица и се надяваме до края на годината да върнем децата. Колелетата им ги чакат в гаража, люлките в двора са празни, пясъчникът е пуст, чака ги нова баня, чакат ги топли и уютни детски стаи, но най-важното е това, което не се купува с пари, че ги чака техният баща.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на Българския юридически комитет

Петър Низамов – върнал над 50 деца на родителите им, пак е  ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА СОЦИАЛНИТЕ на СОРОС…

ИСТОРИЯ НА КАЗУСА !!!

Моля СПОДЕЛЯЙТЕ !
БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА !

Човекът реве с глас в телефона ми.
БЮК- “Български Юридически комитет” се заема пак да върне децата безплатно !
Решението на “Закрила на детето” , което по своето същество предтавлява грешка, ще бъде поправено в СЪДА !
Децата са разпределени в 4 турски семейства. (Нищо лошо не казвам за турците, но и те биха били против тяхното дете да се възпитава в християнско семейство)..

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на “Български юричдически комитет”

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

Още история на БЮК и ПЕТЪР НИЗАМОВ – долу:

КАЗУСА НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА НА ВДОВИЦАТА ДАНИЕЛА КОЛЕВА ОТ СЛИВЕН:

Image may contain: 1 person, smilingNo photo description available.No photo description available.

Петър Низамов Petar Nizamov 
Вземаме децата от закрила на детето , вече върнати на майка им Даниела от Сливен !
ПИСТИГНАХМЕ ТРУДНА ПОБЕДА!!! Съдът в Сливен връща децата на Даниела Колева! Спечелихме делото на втора инстанция! Справедливостта тържествува.
БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- защита на гражданите с правни средства БЮК върна децата на Дани от Сливен !
Бихме се с чудовища, наборихме мечки, отрязахме седемте глави на Змея докато след повече от една година успеем със зъби и нокти да върнем децата на една Българка, взети поради бедността, в която са ни поставили хората от назначения от БКП и ДС политически “елит” …
Не е ли жалко?! Толкова усилия за нещо, което е толкова естествено и лесно . Защото въобще не е трябвало да ги взимат.
Благодаря на съвестните съдии от Сливенския окръжен съд, решили ПРАВИЛНО И ЗАКОНОСЪОБРАЗНО делото !
 
Нека ви върна към случая на отнетите три деца от българка в Сливен поради бедност. Преди ден излъчиха репортаж за нея в предаването “Часът на Милен Цветков”.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО АДВОКАТ-ДОБРОВОЛЕЦ В „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ-ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)“
https://bukadvokati.wordpress.com/регистрирай-се-като-адвокат-добровол/
ВСИЧКО ЗАПОЧНА ПРЕДИ ГОДИНА, КОГАТО СЕ ЗАЕХМЕ. Случай, който ви показахме подробно, защото именно се заехме ние от “Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства” .
Сагата обаче продължава. След като издействахме с правни средства на майката Даниела да бъде с децата си на всички празници в годината, осигурихме работа и социално жилище. Все още “Социално подпомагане се инатят да върнат децата окончателно при майката. КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИ, РЕПРЕСИЯТА СЕ УПРАЖНЯВА В НАСОКА НА ГЕНОЦИДЪТ, КОЙТО ПРОВЕЖДА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ПО ИНСТРУКЦИЯ, ФИНАНСИРАН И ПРЯКО НАПРАВЛЯВАН ОТ СОРОСОИДНИ НПО-ТА И ЕС.
 
НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!!
ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!
ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .
Мое интервю без цензура с Даниела от Сливен. Майката ,на която отнеха трите деца заради бедност и за която по БТВ лъжат ,че имало щастлива развръзка . Чиста БЪЛГАРКА и дори е доста интелигентна, но е нямала възможност да учи..
Истината е , че никой не и е върнал децата, никой не и е дал жилище, нито и е обещавал , само са и казали за ЕВЕНТУАЛНО наемане на работа …
Ние се заехме със случая.
Адвокатите от моят “Български юридически комитет – защита на българите с правни средства” – Мартин Пеев получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.
За нас РАЖДАЕМОСТТА И СТИМУЛИРАНЕТО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРИОРИТЕТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАРОДА.
ЩЕ ПРЕБОРИМ ЧУДОВИЩА, НО ЩЕ И ВЪРНАТ ДЕЦАТА !!!
ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !!!
Цялата истина.
Стартираме и акция за набиране на средства за издръжка на майката и трите и деца . Всеки може да внесе колкото му е на сърцето и колкото са му възможностите за една българска майка, която оставя три българчета в следващото поколение.
Парите се превеждат на сметка ЛИЧНО , НЕПОСРЕДСТВЕНО И САМО на
ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВА
в Райфайзен банк ЕАД – България
IBAN : BG47RZBB91551007635129
BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSF
или дрехи до :
Антоанета Иванова ( сестра на Даниела)
гр. Нова Загора , ул. “Димитър Благоев” бл.10 , вх. А
Image may contain: 1 personImage may contain: 1 personNo photo description available.
Можете да разгледате дейността ни до онзи момент във видеата :
 

Тази година Петър Низамов Petar Nizamov и Български юридически комитет е с ДВЕ НОМИНАЦИИ за ДЕЛО и ЮРИСТ НА ГОДИНАТА , а Хелзинкския комитет с НУЛА !
1. Гласувайте за ДЕЛО НА ГОДИНАТА за
“Делото на самотната майка Даниела Колева срещу Дирекция “Социално подпомагане” – Сливен”
на : https://juristnagodinata.bg/дело_на_годината/

2. Гласувайте за ЮРИСТ НА ГОДИНАТА за
“Петър Николов – адвокат от “Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства” БЮК
за успешния завършек на делото на самотната майка Даниела Колева за връщането на трите й деца.”
на: https://juristnagodinata.bg/юрист-на-годината/

Взехме наградата “ЮРИСТ НА ГОДИНАТА”
Да живее “Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства”

April 28, 2018 

КАЗУС – ПРОСТИТУЦИЯ В ДОМ ЗА ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА ВЪВ ВАРНА. ГРАЖДАНСКА АКЦИЯ И ЗАКРИВАНЕ НА ДОМ “ГАВРОШ”

КАЗУС – ЕНИЧАРСКА КРАЖБА НА НОВОРОДЕНО БЕБЕ НАПРАВО ОТ БОЛНИЦАТА В СМОЛЯН.

НИЕ СЕ ЗАЕМАМЕ С ТОЗИ КАЗУС и ще го доведем до ЩАСТЛИВ КРАЙ !
ЗА ПРАЗНОТО БЕБЕШКО КОШЧЕ И ОТКРАДНАТОТО ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТЕ.

“На Коледа в Смолян ДЪРЖАВАТА / няма да конкретизирам социални,лекари,кметове на села, защото според мен те действат като ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА/ откраднаха едно здраво дете от майка му, за да го дадат в приемно семейство, а в последствие то да бъде дадено за осиновяване. Предполагам, че осиновителите на детето вече са си платили на когото трябва и също са купили кошче за Александър. Случката е следната : здрава майка от едно малко родопско селце забременява. Бебето е искано,чакано . Семейството на майката я подкрепя и също иска детето. Майката постъпва в болницата в Смолян , ражда детето с цезарово сечение, бебчо остава няколко дни в кувьоз , а тя през това време го посещава редовно. Остава дори допълнително в болницата след изписването си , за да може да бъде до детето си. В деня, в който и бабата отива за да се уточнява изписването на бебето в болницата идват и две дами от Социална служба и им казват, че бебето ВЕЧЕ Е ДАДЕНО В ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО. Като крадци тихичко са се промъкнали и са взели детето . И се започва : обясняват на майката , че не може да се грижи за детето , защото НЯМА КОЛА , И АКО ПРОДЪЛЖИ ДА ТЪРСИ ДЕТЕТО СИ ЩЕ Я ОСВИДЕТЕЛСТВАТ КАТО ЛУДА . Започва се измисляне на доводи ЗАЩО ДА НЕ ВЪРНАТ ДЕТЕТО НА МАЙКАТА : къщата им била малка, нямали доходи и т.н. Моля ви , изгледайте репортажа на Елена Крумова , моя лична приятелка , в чийто професионализъм като обективен журналист не се съмнявам. В този репортаж всичко е достатъчно ясно . Ще ви кажа за мен как стоят нещата . Бебето е било набелязано за открадване още преди да е било родено. Всички знаем колко струва едно хубаво,бяло и здраво бебе. Знаем ,че се плащат пет цифрени суми . Достатъчно журналистически разследвания има по темата. Майката е сама , от малко родопско селце, няма знанията, парите и връзките за да се противопостави на държавната машина. Тя може единствено да се надява да стане чудо и да й върнат детето , и да плаче денонощно. В момента то е при приемни родители, на които пък им се плаща всеки месец по 800 лева , за да гледат откраднатото бебе. После това така желано дете ще бъде осиновено от някой , който вече си е платил . Държавата е срещу майката , просто защото бебето е здраво и бяло. Защото детето е българче. Питам аз – колко деца социалните отнеха от циганите ? Защо на 12 годишните цигански майки държавата дава пари ,социали ? Защо в незаконните коптори не влизат социални работници, за да видят как се живее там и има ли условия за отглеждане на бебе ? Всяка циганска майка ли има кола, която според социалните служби е жизнено необходима за отглеждането на бебе ? Няма да коментирам повече , защото казуса е безумен. Лично на мен ми прилича на взимането на еничарчета по турското робство. Защо използвам думата “откраднато” за бебето ? Защото до последния момент никой , нито Социални грижи , нито лекари, нито кмет на селото са дали на майката и най-малкото основание да мисли , че ще й вземат детето. Защото я поставят пред свършен факт . Защото майката и семейството й искат бебето , и са се подготвили -МОЛЯ ВСЕКИ ОТ ВАС ДА СПОДЕЛИ ПОСТА МИ . МОЛЯ МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ АДВОКАТИ ДА ПОМОГНАТ НА ТАЗИ ЖЕНА . ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ОТБЕЛЕЖА НЯКОЛКО ЧОВЕКА , КОИТО СПОРЕД МЕН МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НА МАЙКАТА . Недялко Славов Емил Хумчев Анелия Джебирова Ева Истаткова Детелин Кънчев Държа да отбележа , че мнението , което излагам е лично мое , и съм наясно ,че държавната машина може и вероятно ще окаже натиск и върху мен. Адвоката ми ме предупреди ,че може да се заведе дело срещу мен заради този пост .Наясно съм с действията си и съм готова да понесе последствията.”
Дарина Гочева

 

Петър Низамов и организацията, в която е председател – Български юридически комитет, се заемат по правен път да върнат бебето Александър на майка му Симона Алекова от село Арда. Припомняме, че в средата на декември социалните служби в Смолян отнеха новороденото й момченце и го дадоха за отглеждане в приемно семейство. Мотивът им бе, че при майката на детето се наблюдава интелектуален дефицит. Стъпките, които ще предприемат, Петър Низамов коментира така:
Ще се опитаме да обжалваме заповедта. Виждам, че срока за обжалване по АПК (Административнопроцесуалния кодекс) е минал. Ще се опитаме да възстановим срока, съгласно АПК и ще атакуваме заповедта в Административния съд. Ако това не стане ще трябва да заведем дело по ГПК (Граждански процесуалния кодекс), което ще е също за връщане на детето при майката и да докажем нейния родителски потенциал. Смятам, че да се отнемат деца от биологични родители, особено при тези т. нар. социални услуги в България, които не могат да се нарекат въобще услуги, винаги децата са по-добре при майката. Трябва да е вече изключително неморална, да упражнява насилие спрямо тях, доказано, че да се отнемат деца от биологичен родител. А в случая аз съм сигурен, че става дума точно за търговия с деца. Тъй като се търсят главно бели деца от чужденци, които искат да си осиновят. Сега, не можем да кажем, че този случай е точно такъв, защото не сме го изследали в пълната цялост, но я има тази тенденция и това е причината, поради която ние поемаме такива случаи, защото ние не сме съгласни с това нещо, което се случва.
Петър Низамов – Перата стана известен с прозвището ловец на бежанци като задържаше мигранти на българо-турската граница. Той бе ранен миналата година при покушение срещу него в Бургас. Тогава той обвини премиера Борисов за поръчителство на опита за убийство.

Юридическата част на случая с бебето Александър се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.

January 12, 2019 

 

 

ПЕТЪР НИЗАМОВ:
Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе…
Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско.
Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания…
Страни, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол.
А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ.
В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ.
Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета.
Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…
БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА.
Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…П.С.
С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.Няма да продадат детето.
Грешни са им сметките.
Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средстваПетър Низамов

В Смолян на дело за отнетото бебе Александър на мама Симона от с.Арда.

На 15 февруари ще излезе решението на Смолянския районен съд дали отнетото бебе Александър ще се върна при мама Симона от с. Арда, Смолянско. Днес беше насрочено гр. дело 69/19г.
Както знаете, бебето беше отнето за бутафорни причини.
Днес всяко обстоятелство описано в исковата молба на ДА “Закрила на детето” – Смолян , БЕШЕ РАЗБИТО НА ПУХ И ПРАХ.
Първо с мен се свързаха две съученички на майката от гимназията в Смолян, които пожелаха да разкажат впечатленията си за Симона. Симона се оказа не само небавноразвиваща, но и много добра ученичка, която е ходила редовно на училище и е изкарвала не лоши оценки по основните предмети. Тези жени не са я виждали с години и са напълно неутрални свидетели.
Можете да чуете едно от момичетата в клипа.
Според тях всичката помия която се изляза за Симона по NOVA от Генка Шикерова и нейния фен-клуб, СА ДОЛНОПРОБНИ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ.

На следващо място, твърдението, че бабата била алкохоличка, също бе размазано на парченца след показанията на нейни съселяни. Можете да чуете единия от тях в клипа.
Благодарение на вас и вашите добри сърца, майката получи достатъчно вещи и средства да ремонтира къщата си. Двуетажна еднофамилна къща в едно много китно и уредено село в най-красивата част на Родопите.

Съдийката допусна 4 свидетели, вкл. и мен като такъв, че ще продължавам да подпомагам майката чрез БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства и след връщането на детето.
Насрещната страна беше представена от една не много добра юристка според мен, а ДОБРОТО беше представлявано процесуално от нашия почетен член и юрист на годината за 2018-та – Петър Николов , с който сме връщали не едно дете от лапте на еничарите, наречени “социални” …
Както и много от тях са “плакали” за мястото си след нашата интервенция в техните схеми. Например шефгката на ДАЗД – Русе и още куп други самонадеяни и аморални лица, които е по-добре да стоят далече от децата ни.

Ние се противопоставяме и на стратегията за детето, която се опитват да ни пробутат под външен натиск. Намеса на чужди държавни служители в нашите вътрешни работи.
Преди за такива неща са ставали войни.
Първата Световна Война е започнала, защото Сърбия не е разрешила на Австро-Унгария да разследва убийството на престолонаследника си на нейна територия.

Прокарват директива на ЕС и да да са като Берневерн в Норвегия. Дават си повече правомощия, развиват “джендър” идеолигиите сред децата. Това е скритата цел на тази т.нар. “стратегия”, където като “трянски коне” са вкарани принципи незалегнали в нашето христипнско общество. Не можем да приемем, че “повишаването на капацитета на родителите” ще бъде постигано като, всъщност се отнемат децата им, дават се на приемни родители, а после – най-хубавите се продават на чужденци. Наричам продават, защото, когато искаш възнаграждение от порядъка на няколко десетки хиляди евро за да разрешиш осиновяване на определен чужденец , на българче. Това за мен си е продажба на деца. Това е една пагубна стратегия и ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства ще се борим с всички сили , както в съда, така и на улицата пред портите ви !
И да махнат тази снимка от емблемата на тази т.нар. “стратегия”.
Тази снимка е неподходяща за тази стратегия.
Емблема на ТЯХНАТА стратегия може да е само снимка от … Парада на “различните” или изображение на някое разплакано дете, откъсвано от родителите му. Най-добре обаче би и паснало – сцена от “Време разделно” относно Кръвния данък !

На въпрос към Петър Низамов защо се намесил в случая, той отговори: „Това е една от основните цели на нашата организация, да не се извършва геноцид спрямо българския народ, при такава демографска криза, вместо да се насърчава раждаемостта, се отнемат децата на българите, които и без това не раждат.
По повод на обвинения, че контролира банковата сметка на 26 годишната майка Симона, Низамов отговори: „Аз не знам как може да се контролира лична банкова сметка. Не знам какъв е начина да се контролира сметка, след като за всяка операция трябва да присъства точно титуляра на сметката, да положи подпис или си мислите, че Симона има електронно банкиране от сметката, в която й се привеждат помощите?“. Според него съмненията, че той ще манипулира банковата сметка са от човек, който искал да подпомогне Симона, но „ние го изместихме“, коментира още Низамов. На коментарите в публичното пространство и мнението на социалните, че майката е била бавноразвиваща се и имала проблеми с навиците, Низамов отговори, че на делото са довели довели две съученички от Смолян, които не са я виждали от години, те са са неутрални към случая и не може да се приеме, че не биха я защитили, само защото не са близки.

Дарина Гочева is feeling happy with Петър Константинов Низамов.

Днес добрата новина , която никоя телевизия няма да ви кажа е , че съда в Смолян в лицето на наистина достойната за уважение съдия Райна Русева върнаха откраднатото бебе. Никой няма да ви каже , че това стана благодарение на Петър Константинов Низамов . Както и никой до ден днешен не е казал колко деца е върнал и на колко хора е помогнал Перата благодарение на неговата организация – БЮК-Български Юридически комитет . За българските медии е изгодно образа на Перата да е максимално черен, да го асоциираме с престъпник , и е факт , че медиите полагат доста усилия за това. За мен беше изненадващо , когато Генка Шикерова , Лиляна Панделиева и подобни ме нападнаха , изсипвайки в поста ми за откраднатото бебе толкова злъч и толкова негативизъм , че бях меко казано шокирана. Тогава се запитах ” Защо бе , мамка му , какво им става на тези жени , нали и те са майки , как може да подкрепят такава еничарска кражба ? ” . Разбира се , никоя медия няма да ви разкаже как журналистки са се гаврили с майката Симона , как са нахълтали в дома й , обходили са го целия, ровили са във всяка стая, карали са я да им демонстрира дали разпознава мерните единици , като налива определено от журналистките количество вода в бебешко шише. Няма как да знаете , че Симона и майка й са умолявали журналистките да си тръгнат след 3- часовия им престой и ровичкане в дома им. След униженията , на които са били подложени. За сметка на това пък ни заляха с фалшивите новини , че Симона е умствено изостанала , че бабата е деградирала алкохоличка . Благодаря на всички хора , които ми повярваха и ме подкрепиха , защото благодарение на тях към днешна дата дома на Симона е основно ремонтиран , със събраните от даренията пари дограмата е сменена , имат нови бойлер, печка , мебели , дрешки за детето. Единствените реално отразили случая си останаха Елена Крумова и Радио Кърджали. Благодарение на Елена се даде гласност на случая , и тя за пореден път доказа , че е един от най-добрите и обективни журналисти в България. Имам честта и привилегията и Петър Константинов Низамов и Елена Крумова да са мои Приятели, и ако някой днес има право да бъде наречен ДОСТОЕН ЧОВЕК това са именно те. Остава въпроса – защо всички медии така опорочиха Симона и майка й , и защо подкрепиха тази извратена кражба на бебе ? Наистина ли за тях съдбата на това дете е просто поредната новина, с която да запълнят емисията си ? Колко струва да се продадеш , и как спиш после , как прегръщаш детето си , когато си съучастник в кражбата на 20-дневно бебе ? Какво печелят изграждайки образ на едва ли не най-голямата мутра в Европа на Перата ? Може би пък точно това , че вече няколко пъти успя да пребори Системата и да върне и децата от Русе , и децата от Ямбол на родителите им е проблема ? Тогава пък идва въпроса – защо с българските деца може да се гаврят така , но отнето дете от цигани няма ? Не знам …. Имам чувството , че аз и някои от уж великите ни журналисти не живеем в една и съща държава. Отново ще кажа – благодаря на Бог , че имам такива приятели като Елена Крумова и Петър Константинов Низамов , защото благодарение на тях днес бебе Александър за първи път ще спи у дома , с майка си. И бебешкото кошче няма да е празно. Моля ви да споделяте, защото България има нужда точно от тези новини. Едно българче се прибра у дома.

May 10, 2019

Отнетият бебок 😍 от с. Арда, Смолянско е вече при мама Симонa !
Съдът в Смолян постанови незабавно връщане на бебе Александър на мама Симона.
Победа на една Българска майка, на нашата организация – БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства и на един Народ, който няма да се остави да бъде натровен с фалшиви ценности и извратени принципи !
Съдия Райна Русева реши делото в полза на Народа, а не на неговите иззедници ! Не са налице причини за настаняване на малкия Александър извън семейството.

Image may contain: 1 person

Това е Бебе Александър – откраднатото бебе от празното кошче на мама Симона Алекова от с. Арда, Смолянско, което ние върнахме след дело, заведено от нас в РС–Смолян.
Днес то навършва ПЪРВАТА СИ ГОДИНА и се чувства прекрасно в обятията на биологичните си родители и роднини.

Това , а и още десетки деца нямаше да носят тази усмивка, ако не беше щастливата случайност да разберем за тях и да се заемем с тяхния случей.
На пук на твърденията на социално подпомагане – Смолян, “ДА “Закрила на детето” – Смолян, на пук на bTV Новините и NOVA, на Генка Шикерова и други подобни водевилни фигури, бебето се чувства най-добре при мама.

Image may contain: 1 person, child, food and indoor

КАЗУС ОТНЕТИ ДЕЦА В СЕЛО БАЛША ДО СОФИЯ

November 19, 2019 ·

Днес Социалните не успяха да вкарат Екатерина от Балша в лудница. След като нещата се развиват не по вкуса им в Софийски районен съд бе депозирано искане от ДСП за настаняване на Екатерина за принудително лечение. Благодарение на вещата намеса на нашата кантора и в частност на адвокат Маряна Борисова, съдът освободи жената и я пусна да си ходи, защото е напълно нормална. Поводът за делото са нейни думи, че ще се самозапали, защото са й взели децата.

Приятели, знаете добрата новина !

След дело заведено от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства, вчера съдът в Бяла Слатина върна голямата дъщеря на майката от с. Балша, с който случай на трите отнети деца се заехме Септември 2019г.

Може би сте гледали интервюто ми на живо с майката.

Само, че България не е, нито еевропейска държава, нито въобще държава, където съдебните решения се уважават и изпълняват бепрекословно.

Като плод на само-управство днес административните органи, които трябва да изпълнят незабавно решението на съда, са поискали да бъдат спазени допълнителни условия за да изпълнят влязлото в изпълнителна сила съдебно решение.

ЯВНО ИСКАТ ДА РАЗВАЛЯТ КОЛЕДАТА НА СЕМЕЙСТВОТО ОТ ЗЛОБА И ЯД, ЧЕ БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЗАГУБИХА ДЕЛОТО.

До края на деня ще публикуваме имената и снимките на мутрите на въпросните само-управници от Агенцията по социално подпомагане – Връбница (СОФИЯ).

И НИЕ ЩЕ РАЗВАЛИМ ТЯХНАТА КОЛЕДА !

Прав ли съм или греша?

Изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд 79682666 1446112545512858 3930446519576035328 o. Jpg? Nc cat=105& nc sid=07e735& nc ohc=xotlql3iqdqax863osd& nc ht=scontent sof1 1 изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд човек облагодетелстван от зсу прави експертизи за отнети деца! Петър низамов изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна лудImage may contain: 3 people, people smiling, people standing and indoor

 

March 10

За пореден път Министерството на г-жа Сачева ни разиграва по делата с Екатерина от с. Балша и нейните двама внука. Делото в Пловдив се отлага за шести път, защото мързеливите държавни чиновници не си вършат работата, за която всички ние им плащаме и не изпълняват указанията на съда да изготвят актуален социален доклад. Наборът от оправдания и лъжи е голям, затова като толкова не им се работи им предлагам сами да си прекратят мерките за закрила и да спрат да ни разиграват половин година по пътищата защото семейството на Екатерина не получава министерска заплата, за да плаща до безкрай пътни разходи. Нито вие цакате данъци на държавата да изплаща разноски и обезщетения за вреди на тези семейства. И не забравяйте, че който копае гроб другиму накрая сам пада в него. А пътя от върха надолу винаги е труден. Особено когато долу те чака черната кокалеста ръка на един освирепял човек, който иска да стисне нечие бяло вратле с мазолите си.

April 17

Една празнична новина. Излезе решението на Софийски районен съд за връщане на бебето Емил в семейството на Екатерина Иванова от с. Балша. Така след повече от половин година борба нашият скромен екип на БЮК успя да помогне на семейството да върне децата си. Благодаря на всички хора, които им помогнаха морално и материално! На никого не беше лесно, но най-важното са децата. За тях го правим.

Изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд 93501320 10163489211945293 4474920597431779328 n. Jpg? Nc cat=105& nc sid=110474& nc ohc=1lcqf9eudxiax 3nevp& nc ht=scontent sof1 1 изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд човек облагодетелстван от зсу прави експертизи за отнети деца! Петър низамов изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд

June 17 
Децата от с. Балша, които върнахме имат днес повод за радост.
Image may contain: one or more people, child and textImage may contain: 4 people, people smiling, text

ТЕКУЩ КАЗУС НА ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БАЩА ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА, ЗАЩОТО ПУСНАЛ ЖАЛБА ДО МИНИСТЪР САЧЕВА

и ОЩЕ МНОГО КАЗУСИ, НО НЯМА ДА НИ СТИГНЕ МЯСТОТО ТУК

Петър Низмаов изнася реч на протестите срещу Стратегията за детето в Бургас като разяснява проблемните места в стратегията, закона и Наредбата.

Петър Низамов беше водач на акцията за спасяването на зазиданите котета в ж.к. “Лазур” в гр. Бургас..

Петър Низамов осигури социално жилище на две сирачета след тежки преговори с община Бургас .

Петър Низамов осигури общинско жилище на измамена майка на две малки дечица от кв. Сарафово.

Изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд деца 1 изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд човек облагодетелстван от зсу прави експертизи за отнети деца! Петър низамов изключителна наглост: опитват се да изкарат бащата на отнетите деца от варна луд

ПЕТЪР НИЗАМОВ издейства социално жилище в Бургас на майка.

Image may contain: 1 person, text that says 'radosveta stoyanova се чувства благодарна в компанията на петър константинов низамов. 30 мин благодаря!!! Всичко което ми каза,стана точно както ми беше обещал! От днес e вече факт! Няма думи с които да изкажа благодарността си! Задължена съм ти! Завинаги!!! Харесва ми коментиране споделяне'

Петър Низамов осветли случая със скандалното строителство на дивите дюни на плажа Алепу (Шофьорския плаж след Созопол) , след което се стигна до спирането на строителните работи и повдигнати обвинения на кмета на Созопол – Панайот Рейзи.

Долу накратко е показана дейността на Петър Низамов и неговия “Български юридически комитет” в защита на майките и децата.

Тук са показани кратко десетките казуси и върнатите над 50 деца при родителите им след неоснователно отнемане  на децата от “Закрила на детето” поради бедност.

Всички казуси са разглеждани и водени безплатно и децата от видеата са върнати на родителите им след намесата на Низамов и неговия партньор адвокат Петър Николов .

След нашите общи усилия , най-накрая беше спряна скандалната и неморална т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030г.” Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” .
Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат.

КАК СЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА НАСИЛА В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ.
По-долу можете да разгледате видеотеката на “Български юридически комитет” на случаи на отнети деца от социалните в България и върнати от нас на родителите им след заведени безплатни дела.

ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА СА ПУСКАНИ ДА ПРОСТИТУИРАТ ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЧНИ ВЪВ ВАРНА

ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ !Отнемане със сила на детето на един русенец Teodor Dalakmanski.
Ние от “Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК)” и ще направим всичко за да върнем детето при бащата !!!
Смърт за безпардонните, безжалостни и безскрупулни социални работнички (разбойнички) от “Държавна агенция за закрила на детето” :

 

Политическо движение „РОДИНА“ набира честни и неопетнени членове за нова България

Благодаря на нашите приятели навсякъде и тези, които се отзоваха на порива да опазят децата си от лапите на една безскрупулна машина за отнемане, развращаване и продажба на деца.
Ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме поели борбата преди години за спиране на порочната и продължаваща десетилетиоя практика на отнемане на деца от годни, но бедни родители и продажаба на децата им на чужденци . Всички, които следят проблема, знаят за отнетите три деца на вдовицата от Сливен, за 11-те оптнети деца на най-голямото българско семейство от Русе, на отнетото незакърмено още пелкеначе с баба, недолюбвана от кмета на с. Арда , Смолянско. Все случаи , в които все сме успявали да върнем децата след съдебни дела, заведени безплатно от нас. Но ние не можем да обхванем всички случаи. Разбира се, че става въпрос не за законна, а за корупционна и рекетьорска схема със замесени социални работници на най-високо ниво. Все пак се намираме на нашите географски ширини и тук насоката на всяко подобно действие със замесени държавни висши служители е с цел обогатяване по незаконен начин.
Не искаме поривът на народа да бъде яхван от политически лица, които имат изгода от това да си правят ПИАР преди вота. ВМРО не закъсняха да се самоизтъкнат, че те били едва ли не двигател за народните вълнения и възмущения, довели до спиране на т.нар. “стратегия”. Нека не забравяме, че Ангел Джамбазки гласува “въздържал се” при приемането на Истанбулската конвенция в Европейския парламент. Ковенция, която задължаваше да има обяснителни уроци в училище , които да насочват децата към промяна на пола им. С една дума, да им казват, че не е задължително момчетата да са момчетата и момичетата – момичета и има начин това да се промени.
Разбира се зад това “не” стоят големи медицински холдинги, които са превърнали смяната на пола в индустрия, която се рекламира по този извратен начин. на децата ни.
Тази победа е на независимите граждани.
На традиционното семейство.
На традиционното християнство и християнско-житейски морал.
На децата
На родителите.
Без значение цвят , политическа принадлежност, възгледи и т.н.
Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” .
Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат. Сага има избори, не е изгодно да се продължава въпреки красноречивото неприемане на обществото, изразено в хилядите участници в социалните мрежи.

Тази стратегия се прокарва отдавна малко по малко. Сега искат да я узаконят и да действат безразборно и безнаказано…
Защото досега успявахме съдебно да връщаме отнетите деца и дори няколко директорки на областни дирекции бяга уволнени след като доказваме в съда тяхното тенденциозно отношение.
С тази стратегия се цели точно това. Да имат формални основания.
Бебе Александър , което върнахме на мама Симона с БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с… И адвокат Петър Николов днес се чувства прекрасно при мама след като го изтръгнахме от лапите на държавата в лицето на ДАЗД и АСП .

НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!

БЮК се включва в борбата за отнетите българчета в Норвегия

НОРВЕГИЯ – СТРАНА НА ФИОРДИ И… ПЕДОФИЛИ

Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца

Ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме против “Стратегия за детето 2019-2030г.”, защото : Спряната за сега преди изборите “Стратегия за детето 2019-2030г.” налага нова рамка за тълкуване на закона в полза на социалните , защото приравнява родителската и алтернативната грижа. До сега законът и съдебната практика е красноречива, че всички усилия на социалните са към връщане на детето в биологичните му родители след като направят всичко съгласно закона да отстранят евентуални недостатъци при родителския капацитет.
А стратегията приравнява родителя с приемния родител и социалната институция.
По ЗЗДет. сме връщали няколко дузини деца от лапите на социалните. Ако приемат стратегията, съдът ще се задължи да тълкува принципно закона в насока на стратегията, която се приравнява на нормативен акт съгласно ЗЗДет.

Втора част на извращенията на Държавата срещу най-голямото българско семейство.
Отнетите 11 деца на най-голямото българско семейство, които бяха върнати след 11 дела, които бяха спечелени от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

Взимаме първото върнато дете от от единсдесетте отнети деца на най-голямото българско семейство !!!
Ние , Адвокат Петър Николов и Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства БЮК се преборихме децата да бъдат върнати на родителите им.

http://www.bgdnes.bg/Article/6845627
https://offnews.bg/…/sotcialnite-otneha-11-detca-na-semejst…

“Децата на Ивелина и Красимир искат да се върнат при родителите си Държат децата на 11-членното семейство като затворници, те не спират да плачат, казва адвокатът на фамилията “Децата плачат, търсят родителите си, викат майка си и баща си. Виждал съм го с очите си.” Това разказва потресеният адвокат на семейството с 11 деца от Русе Петър Николов, които държавата отне, за да предаде на приемни семейства. “Виждах как децата плачат за родителите си. Как ги търсят. Трудно е човек да опише такива срещи! Децата нямат правото да говорят по телефон насаме с родителите си и често им се отказва свиждане. Условията са като в затвор”, потресен е юристът. Николов се занимава с казуса, който трогна цяла България от месеци. Юристът води дела за всяко едно от отнетите 11 деца на двойката, която изгуби дома си при пожар през януари.”
“Социалните решиха да отведат малчуганите и да ги настанят в приемни семейства или кризисни центрове, тъй като родителите им били рисково семейство. Сред мотивите за отнемане на децата от Ивелина и Красимир Зартови са, че едното е хванало въшки, друго било със счупени очила, а трето скачало по масата в кухнята. Николов засега се е преборил със съда за три от отнетите дечица, разказа самият юрист. “Досега пазих една новина в тайна заради моите клиенти, но вече мога да я съобщя. С две съдебни решения Районен съд – Бяла, отхвърли исковете на дирекция “Социално подпомагане” за настаняване в приемни семейства на децата Кристиян и близнаците Богомил и Виктор като неоснователни и недоказани”, разказа вчера Николов. Въпреки успеха юристът признава, че ситуацията е много тежка заради реакцията на децата. Плач, сълзи, срещи с мама и татко само по график и пред съдебната зала.
Това е съдбата на 11-те деца. Малчуганите непрекъснато плачат, а едно от децата изпаднало в нервна криза още на първото дело. Тогава 14-годишната Илияна се разплаква истерично и властите са принудени да изведат детето от съдебната зала и да го разпитат в “синя стая”. Николов се надява социалните да откажат обжалването на решението на съда и поне три от децата да успеят бързо да се върнат при семейството си. “Ако решенията не се обжалват, децата ще бъдат върнати при семейството си в най-близко време”, надява се юристът.”

След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилище

Оказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. .
Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата.
Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата.
Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“…
Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето?
Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето.
Пълен абсурд и параграф 22 !
Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие?
Без отговор.

Петър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата.
Ами кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея.
И забележете как ! Чрез отнемане на дете !
Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет !
Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция !
Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“.
Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето.
Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми …
Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство.
Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало…
Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.

Въобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора.
Ама това беше срещата на „големите усмивки“.

НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНЕ СОЦИАЛНИТЕ В СТРАХОВИТАТА БАНЕВЕРН
Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно !
Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда.
Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото.
Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“
И те не са гласували.
Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“.

НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО – кампания на СОРОС за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.

Веднага след намесата на БЮК майката Симона успя да прегърне бебето си

Разказ от първо лице за Барневерн и отнетите деца в Норвегия.

За Барневерн и отнетите деца в Норвегия. Разговор с човек от кухнята.
Valentin Ivanov Jelev разказва за премеждията си с отнети деца В Норвегия.
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

Разговор с човек, познаващ в дълбочина Барневерн и методите му. Брутален разказ за отнети стотици деца от годни родители за бутафорни причини и невърнати след това. Случаи на сменени самоличности на деца за да не бъдат открити от родителите си.
Защо сме против стратегията ли?
Защото въвежда понятиоя непознати за нашето общество и правна система.
Защото въвежда прецедент в нормативната ни система като допуска за разглеждане анонимни сигани, недопустими до сега съгласно общия закон.
Защото не си поставя за цел децата да растат при биологичните си родители, а разглежда като равностойна на семейната – алтернативната грижа.
До сега съгласно закона, всички действия на социалните са насочени към преодоляване на евентуалните липси в родителските капацитети и децата да бъдат върнати в биологичното си семейство.
Такава цел липсва съгласно т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030”.
Това са необходимите правни вратички и условия за могат спокойно
ДА КРАДАТ ДЕЦА И ДА ГИ ПРОДАВАТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.

Г-н Карбовски, моля излъчете спряното ни от #bTV предване за съдийската мафия и предаването на деца на педофили-бащи чрез освидетелстване на здрави майки като луди от едни и същи вещи лица (експерти) към Варненския съд и едни и същи съдебни състави, отговорни за това.
Освен това, нека да бъде направено и онова предаване, за което говорехме преди 3 месеца, за майката в с. Арда, Смолянско, с отнетото непроплакало бебе, което ние върнахме.
Така, смятам на хората ще им стане ясно колко мрачна е действителността и колко още ще почернее след приемането на т.нар. Стратегия за детето.
.
С Уважение Петър Низамов

Това е интервю с майка и баба на отнето новородено.
Чуйте как са подходили социалните и защо са отнели бебето. И най-вече обърнете внимание на поведението на журналистите на Нова и БТВ спрямо пострадалите майка и баба.
Вижте как се действа от нашите служби преди приемането на тази пагубна стратегия и си направете изводите , какво следва след това, ако я приемат.
В този случай успяхме да върнем детето, след дело, което ние заведохме в съда в Смолян.
ТУК ! 
Но ние не можем да огреем навсякъде. Имаме нужда от Народ , а не от публика.
За това трябва да сме плътно един до друг. Силно идеологически обвързани, за да можем да ги победим, защото онези (нашите безчетни противници)…. Те са платени солудно и направлявани вещо.
Но не и България, нали така. Не и тук.
Да си ходят по Скандианавието, но тук няма да бъдат посрещнати добре .
Не и когато заплашват децата ни. Жизнената сила на нацията.

 

 

 

 

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

 

Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress
Previous articleСЪД ДАДЕ ЕКСПЕРТИЗАТА ЗА ОТНЕТИТЕ ДЕЦА ОТ ВАРНА НА ФОНДАЦИЯ НА ХРАНИЛКА ПО ЗСУ
Next articleПЕТЪР НИЗАМОВ: ОПИТВАТ СЕ ДА ИЗКАРАТ БАЩАТА НА ОТНЕТИТЕ ЧЕТИРИ ДЕЦА ОТ ВАРНА ЛУД
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !