ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Петър Низамов

Много често преподавателите и научните Ви ръководители Ви препоръчват да използвате научна литератураНо какво представлява научната литература?

В този сайт можете да намерите моите научни трудове в областта на ЕКОЛОГИЯТА, ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА, ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ и ЕКОЛОГИЧНО ПРАВО.

Ако желаете , ХАРЕСАЙТЕ нашите страници

1/ Да спасим дивите плажове Алепу, Корал и Арапя от бетона , като натиснете ТУК .

1/ Да спасим шофьорския плаж след Созопол , като натиснете ТУК .

Или се присъединете към нашата фейбук група от ТУК.

Братя и сестри , Харесайте / Последвайте страницата ни Да спасим дивите плажове Алепу, Корал и Арапя от бетона и Да спасим шофьорския плаж след Созопол
Ние – хората от морето, както и останалите граждани на България, наблюдаваме едно безпрецедентно унищожаване на природата и осребряване на националното богатство на Републиката.
Изсичат горите и продават дървата в Турция. Продават плажовете ни – публична държавна собственост, на фирми – приватизирани за жълти стотинки на агенти на Държавна сигурност.
Днес се строи на Алепу, Корал, Арапя, Кранево и навсякъде , където има останали девствени плажове и уникална по рода си природа.
Държавните органи в лицето на РДНСК-Бургас и Варна са едни съучастници с бездействието си и поддъжането на откровени лъжи относно строежите на дюните.
Ние вече няма да бъдем безучастни наблюдатели. Ние сме гражданите на България и ще се борим за нашето Отечество и неговата неповторима природа.
Ние призоваваме всеки – без значение пол, възраст, политически или други убеждения и т.н. , да се включи в нашата инициатива по спасяване на Алепу, Корал и Арапя от бетона на Главболгарстрой (Бойко Борисов и сие) …
За разлика от други, НИЕ ЩЕ ДЕЙСТВАМЕ !
ЩЕ БЛОКИРАМЕ, ЩЕ ЗАТВАРЯМЕ
И
ЩЕ СПИРАМЕ СТРОЕЖИТЕ !

Защото тази природа ни е завещана и ние трябва да я предадем на поколенията след нас непокътната !
Това е наш дълг !
Дедите ни изпълниха дълга си !
Сега е наш ред !

Да живее България !
Ще спасим Алепу, Корал и Арапя !

https://www.facebook.com/SaveAlepuBeach/

Това е страницата на вашите права.
Тук ще намерите нормативната уредба и съдебната практика по наказателни дела и гражданския иск в наказателното производство.
Най-важните закони, кодекси, съдебна практика на ВС и ВКС, тълкувателна практика на ВС, ВКС и ВАС, практика на Европейският съд по правата на човека по прилагането на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи.