Направи Добро

КАМПАНИЯ „НАПРАВИ ДОБРО“

За набиране на ХРАНИ, ЛЕКАРСТВА И ПРОВИЗИИ за бедни възрастни и майки ! Хора, на които нашата „скъпа“ държава е обърнала гръб. Тук ще споделяме информацията относно всеки конкретен случай.

Моля, всеки , който може да помогне с :

– Топли дрехи за зимата за хора в третата възраст- якета, шуби, кожуси и т.н.
– Лекарства от първа необходимост- Парацетамол, Аспирин, Аналагин, Прахчета от рода на Coldrex, Grippex и т.н.
– Дрехи за малки деца на възраст от 1 месец – 12 години (за двата пола)
– Стари отоплителни уреди, печки, телвизори, радио,
– Одеала, Завивки, Юргани, Дюшеци,
– Дърва за огрев, пелети, брикети, газови котлони, газови печки
– Трайна храна – консерви, брашно, боб, леща, грах, олио, буркани.

Да се свърже с нас във връзка с инициатива „НАПРАВИ ДОБРО“ от нашите организации  „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства (БЮК) и НПО „Свободна Европа“ за организирането на доставката.

Всички събрани вещи ще бъдат разпределени публично, както и дарени на най-правилните нуждаещи се хора пак публично !
Скъпи съмишленици, мили приятели❤️❤️❤️, БРАТЯ И СЕСТРИ👨‍👨‍👦‍👦,нашата организация „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“ подновява инициативата си „НАПРАВИ ДОБРО“ и започва тази годишната си Коледна кампания за събиране на средства, дрехи и храни за бедните възрастни и майки.
Нашата борба е ясна на всички : ДА ЖИВЕЕМ В МИЛО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО, такова, за каквото си дал живота Васил Левски… ✊✊✊Ние дадохме жертви на режима,в който живеем, но продължаваме с бодри крачки напред. 🤜🤛👊
Мотивирани сме да изградим НАЦИОНАЛНА и СИЛНА мрежа за взаимопомощ между отделните членове на обществото ни. Който е в нужда- получава ръка. Който е паднал, ще му помогнем да стане отново на крака. Това е нашата мисия. Това е наша задача, наше задължение. Щом държавата не ни помага, ще си помагаме сами. . Бъдете благословени. Всеки, който има желание нека да пише за да създадем мрежа от доброволци 🙂. Благодарим Ви!
Търсим координатори във :
Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Разград, Велико Търново, Габрово, Плевен, Ловеч, Монтана, Враца, Видин, София, Перник, Благоевград, Петрич/Сандански, Кюстендил, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Асеновград, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Сливен, Ямбол
Моля свържете се с нас :

С Уважение : ПЕТЪР НИЗАМОВ